1. (East) AG Podružnica Slovenija
 2. 3M varovanje zdravja

3M varovanje zdravja

medicinska zračna evakuacija
Izberite zanesljive izdelke, zaradi pacientov, ki so odvisni od vas.
Poglejte izdelke za varovanje zdravja

Varovanje zdravja

Poenostavite procese in se osredotočite zgolj na najpomembnejše.

Zdravstveni sistem se hitro razvija. Spreminja se tudi način povračila stroškov. Zahteve bolnikov so vse strožje. 3M razume vaše izzive in si prizadeva, da vam olajša delo s kakovostnimi izdelki in rešitvami, na katere se lahko zanesete. Pomagamo vam pregledati več bolnikov z nižjimi stroški, hkrati pa izboljšati njihovo splošno zdravje. Na ta način omogočamo napredek na področju zdravstvene oskrbe.


Izdelki za varovanje zdravja

Vsi izdelki za varovanje zdravja

 

 • Poenostavite procese in se osredotočite zgolj na najpomembnejše.

  Zdravstveni sistem se hitro razvija. Spreminja se tudi način povračila stroškov. Zahteve bolnikov so vse strožje. Na tržišču se pojavljajo novi modeli izvajanja nege.3M razume vaše izzive in si prizadeva, da vam olajša delo s kakovostnimi izdelki in rešitvami, na katere se lahko zanesete. Medicinski izdelki, ki pomagajo pri preprečevanju okužb in pospeševanju zdravljenja. Rešitve za ustno zdravje, ki poenostavljajo postopke in izboljšujejo rezultate. Avtomatizirane inteligentne rešitve, ki pravim ljudem dajo prave informacije, ravno takrat ko jih potrebujejo. Pomagamo vam pregledati več bolnikov z nižjimi stroški, hkrati pa izboljšati njihovo splošno zdravje. Na ta način omogočamo napredek na področju zdravstvene oskrbe.

 

 • Izdelki za varovanje zdravja

  Odkrijte 3M izdelke, ki prispevajo k boljšem zdravju.

  Vsi izdelki za varovanje zdravja Arrow

 • 3M znanost. V službi življenja.™

  Pri vsem, kar počnemo v okviru naše nove blagovne znamke, upoštevamo vse znanstvene dosežke.

  VečArrow


Inovacije v praksi

 • marec 13, 2015

  Obliž za več udobja in zaščite.

  Sodobna fiksacija z dobro zaščito, ki se nežno odstrani. Hkrati zmanjšuje bolečino in strah pred izpadanjem I.V. katetra ter vam omogoča dobro oskrbo bolnika.
  marec 13, 2015
 • marec 13, 2015

  Bolniki opazijo, kadar poenostavite postopke.

  Od leta 2011 je skoraj 1400 bolnišnic in zdravstvenih organizacij integriralo računalniško podprto kodiranje, klinično dokumentacijo in kakovostne meritve v eno aplikacijo.

  marec 13, 2015
 • marec 13, 2015

  Naj bolniki lažje dihajo

  Več kot 50 let vam in vašim bolnikom pomagamo lažje dihati.

  marec 13, 2015

Inovacije v praksi


O varovanju zdravja v 3M

 • Skupina strokovnjakov podjetja 3M vam pomaga, da se osredotočite na tisto, kar je najbolj pomembno, na pacienta. Razvijamo izdelke, ki vam pomagajo dosegati boljše rezultate, od stetoskopov in kirurških mask do zobozdravstvene in medicinske opreme. 3M rešitve za oskrbo ran vam pomagajo pri oskrbi, ki jo bolniki pričakujejo. 3M medicinska oprema in tehnologija za neoporečnost hrane pripomoreta k doseganju željenih rezultatov.