1. 3M (East) AG Podružnica Slovenija
 2. 3M oblikovanje in gradnja

3M oblikovanje in gradnja

Gradbišče ponoči
Širjenje meja mogočega preko oblike in funkcije.
Poglejte izdelke za projektiranje in gradnjo

Raziskati, oblikovati, zgraditi

Uresničevanje drznih idej, z dneva v dan

Dogaja se, da morate v službi preseči samega sebe in to pravočasno ter v skladu s proračunom. Vsak delovni dan mora biti izjemen. V podjetju 3M to razumemo. Naši izdelki so takšne kakovosti, da vam lahko pomagajo preoblikovati prostor čez noč.


Izdelki projektiranja in izgradnje

Vsi izdelki projektiranja in izgradnje

 

 • Zagotavljanje priložnosti za drzne ideje da se uresničijo, iz dneva v dan.

  Dogaja se, da morate v službi preseči samega sebe in to pravočasno ter v skladu s proračunom. Vsak delovni dan mora biti izjemen. V podjetju 3M to razumemo. Naši izdelki so takšne kakovosti, da vam lahko pomagajo preoblikovati prostor čez noč; ali da osvetlite prostor z uporabo minimalne količine energije ali da projektirate in zgradite konstrukcijo, ki se zdi, kot da se upira zakonom fizike ali pa da preprosto svoja redna opravila opravljate lažje. Od ultra močnih lepil do lepih odsevnih folij in arhitekturnih oblagalnih površin – vrhunska mojstrska izdelava naših izdelkov vam zagotavlja doslednost pri doseganju odličnih rezultatov. Predstavljamo tako nove rešitve za projekt kot zagotovilo, da se gradnja izvaja na pravi način.

 • Izdelki za projektiranje in gradnjo

  Odkrijte, kako 3M izdelki postavljajo nove meje mogočega.

  Vsi izdelke za projektiranje in gradnjoArrow

 • 3M znanost. V službi življenja.™

  Pri vsem, kar počnemo v okviru naše nove blagovne znamke, upoštevamo vse znanstvene dosežke.

  VečArrow


Inovacije v akciji

Inovacije v akciji


O trgih projektiranja in gradnje v 3M

 • V 3M smo strokovnjaki, ki vam pomagamo, da presegate meja mogočega preko oblike in funkcije. Sodelujemo z arhitekti, dizajnerji in gradbenimi podjetji na ustvarjanju lepih in funkcionalnih prostorov. Z vsem, od okenskih folij najsodobnejše tehnologije in materialov za strešne kritine do preskušenih in pravih električnih trakov in rešitev za urejanje okablenja, združujemo potrebno trdno konstrukcijo s ključnimi elementi dobrega dizajna.