1. 3M (East) AG Podružnica Slovenija
 2. 3M izdelki za avtomobilsko industrijo
 3. 3M and Festool. Total Automotive Sanding System
3M izdelki za avtomobilsko industrijo
Tehnik, ki menja disk na električnem brusilnem kompletu za pripravo površine Festool.

Sistem brušenja za avtomobilsko industrijo – visoka učinkovitost in vrhunska kvaliteta združena.

Naročite se na seznam prejemnikov / naročite se na novice

3M™ Avtoreparatura in Festool Automotive Systems združujeta svoj obsežen nabor izdelkov.
Centralizirana, visoko kakovostna, potrebam prilagojena ponudba tehnološko naprednega orodja, 3M™ abrazivov in preostalih izdelkov v procesu priprave na barvanje, prinašajo odgovor na vsako potrebo in zahtevo.

Postavlja se popolnoma nov standard na področju raznolikosti in učinkovitosti izdelkov v procesu popravil vozil. Zanesljiv potek dela, s katerim je mogoče ves čas dosegati visoko kakovost.

 • Lasten uspeh si zgradite s pomočjo naših rešitev.

  Od strokovnjaka do splošnega poznavalca.

  Za zadovoljitev tudi najzahtevnejših potreb je na voljo skoraj neskončen nabor izdelkov. Obširen nabor visokokakovostnih izdelkov – vsebuje vse od rešitev v kompletih orodja do 3M™ abrazivov in preostalih produktov potrebnih pri pripravi površine na barvanje.

  Od prednosti do dobička.

  Naši standardizirani postopki dela pospešijo delo v vsaki delavnici. Poenostavijo postopke pri obdelavi površin, zato je vsako popravilo učinkovito in hitreje opravljeno. Preprosti postopki, rezultati, ki jih je mogoče ponoviti, zagotavljanje izredne produktivnosti.

  Preverite garancijo all-inclusive sedaj

  Servisne storitve »GARANCIJO all-inclusive« so del orodij Festool v enaki meri kot kakovost in zanesljivost. Če svoje izdelke registrirate v 30 dneh od dneva nakupa, boste lahko izkoristili prednosti obsežnega servisnega paketa, ki vam prihrani čas in denar. To pomeni, da je vsako orodje dobra in hkrati tudi varna naložba.

  Izkusite razliko.

  Dobičkonosnost + učinkovitost: Z izboljšanim odsesavanjem prahu in boljšo organizacijo delovnih postaj lahko zmanjšate obseg ponovnih popravil, izgubo časa ter izboljšate končni rezultat.

  Zdravje + varnost: Sistem je izdelan z mislijo na varnost tehnika, vključno z izboljšano ergonomijo. Zato se lahko vsi dobro počutimo.Optimizirani sistemi za popravila vozil.

Celoviti sistemi za brušenje vozil vključujejo po meri prilagojene komplete za kleparje, ličarje in tehnike na poliranju. Vaše delo je ravnokar postalo bolj čisto, varno, učinkovito ter dobičkonosno.

Vsi sestavni deli so seveda na voljo tudi ločeno, a komplet predstavlja celovito rešitev na enem mestu.

 • Brušenje karoserije z električnim orodjem.
  Manj prahu. Večja učinkovitost. Daljše trajanje brusnega materiala.

  Naj vas očarajo rezultati električnega kompleta za brušenje karoserije, ki vključuje ROTEX RO 150. To je vsestranski komplet, ki omogoča hitrejše delo. Sestavljanje in razstavljanje je hitrejše, zamenjava rezervne brusilne plošče pa preprosta.

 • Pnevmatski in električni komplet za pripravo na barvanje.
  Prihranki za profesionalce. Profesionalni rezultati za varčneže.

  Uživajte v izjemni učinkovitosti pnevmatskega kompleta za pripravo površine. Komplet prinaša orodje LEX 3, skupaj z manjšimi stroški porabe stisnjenega zraka.
  Zaradi nadzora prahu, nadzora vibracij in zavore brusilne plošče je električni komplet za pripravo površine z modelom ETC EC 150 na področju delovanja in ozaveščenosti o zdravju razred zase.

 • Končno barvanje.
  Večja mobilnost. Čistejše delovno okolje. Boljša zaključna obdelava.

  V kratkem času lahko poskrbite za popolno končno obdelavo. To vam omogoča komplet za visoki sijaj za kateri koli sistem barv in lakov in na še tako kompleksnih barvnih odtenkih. Standardizirani postopek dela omogoča brezhibno poliranje z manj vloženega truda.

 • Varnost.
  Varno na poti do uspeha.

  Suhi in eksplozivni prašni delci ne spadajo v ozračje, ampak v plastični vsebnik varnostnega kompleta, ki zavira gorenje. Naprava za odsesavanje prahu zmanjša tveganje za nastanek ognja ali eksplozije in tako aktivno poskrbi za zaščito vaše delavnice. Varnostni komplet je prvovrsten primer organizacije delovnega mesta in obljublja 30 % hitrejše delo.

 • Točkovna popravila.
  V kratkem času ustvarite dobiček.

  V 90 minutah se lahko zgodi marsikaj. Lahko, na primer, popravite manjše poškodbe. S kompletom za točkovna popravila lahko poškodbe, ki niso večje od 3,5 cm, popravite, kot bi mignil. Pri tem pa uporabite samo en komplet orodja in abrazivov. Dodatno delo, ki ga lahko opravite s kompletom za točkovna popravila, seveda poveča tudi učinkovitost in dobiček.


Spoznajte garancijsko storitev all-iclusive.

 • Celotna storitev brez težav

  S servisnimi storitvami »GARANCIJO all-inclusive« družbe Festool boste svoje orodje brezskrbno uporabljali*. Tako se boste lahko v celoti posvetili delu. Delavnice namreč potrebujejo veliko več kot zgolj orodje.

  * Za servisne storitve »GARANCIJO all-inclusive« svoje orodje Festool registrirajte prek spleta v 30 dneh od dneva nakupa ter sprejmite pogoje in določila servisnih storitev. Za več podatkov o omejitvah ter pogojih in določilih servisnih storitev obiščite Festool.

  FESTOOL GARANCIJO all-inclusive sedaj.

 • Raziščite nabor izdelkov

  Več informacij in številke delov za vse izjemne izdelke, ki so del celovitega sistema za brušenje vozil, lahko najdete v katalogu.

  Prenesite katalog

 • Preberite podatke o celovitem sistemu za brušenje vozil v angleškem jeziku

  Pomembno: Ta povezava se bo odprla v novem zavihku in preusmerjeni boste na stran družbe s celovitimi sistemi za brušenje vozil 3M iz Združenega kraljestva. Na ta zavihek se lahko v brskalniku kadar koli vrnete in brskate po lokalnih virih ter dodatnih informacijah.

  Celoviti sistemi za brušenje vozil 3M iz Združenega kraljestva

 • Festool Automotive Systems

  Več podatkov in podrobnejše informacije o celovitem sistemu za brušenje vozil.

  Družbi 3M in Festool Automotive Systems sta se odločili za strateško globalno sodelovanje, da bi tako celotni industriji za popravila škode, nastale pri trkih vozil, ponudili kar največ. Najboljše inovacije na področju brušenja družbe 3M, vključno z abrazivi 3M™ Cubitron™ II, so sedaj na voljo skupaj z vrhunskimi orodji za pripravo površin družbe Festool Automotive Systems, vključno s pnevmatskimi in električnimi brusilniki, orodji za poliranje in rezervnimi brusilnimi ploščami, sesalniki ter delovnimi postajami za pripravo površine, zmožnostmi za odsesavanje prahu in servisnimi storitvami.