1. Slovenija
 2. Pravne informacije
Slovenija

3M Slovenija

Pomembne zakonske informacije

 

 • Pred uporabo spletne strani, pozorno preberite pogoje v nadaljevanju. Z dostopom do spletnih strani in njihove uporabe potrjujete, da ste prebrali in razumeli zavezujoče pogoje, in se z njimi strinjate. Če se z njimi ne strinjate, teh spletnih strani ne uporabljajte.

 • Drugi pogoji in opombe

  Dodatni pogoji se bodo uporabljali v poslovnih transakcijah ali na predstavitvah, ki jih izvaja 3M prek te spletne strani. Dodatni pogoji se bodo uporabljali za vsa komunikacijska sredstva, ki so omogočena na spletni strani. Vse kar je navedeno na tej strani s pravnimi informacijami nima namena, da spremeni ali dopolni kateri koli sporazum, ki trenutno velja med vami in 3M.

  Čeprav je namen teh pogojev, da se splošno uporabljajo za vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani 3M.com, lahko ta spletna stran vsebuje še druge opombe o lastništvu in pogoje uporabe, ki jih je ravno tako potrebno upoštevati in jih je treba uporabljati tako, kot se ti uporabljajo za določene dele spletne strani, na katere se nanašajo. Posamezni deli te spletne strani so namenjeni za javnost v določenih državah, kot je navedeno v posebnih opombah za držav pod zavihkom spletne strani (npr. '3M Združene Države', '3M Velika Britanija', ali '3M Avstralija'). Pogoji za uporabo spletnih strani, namenjenih posameznim državam, utegnejo variirati in je k njim možno pristopiti s spletne strani 3M za določeno državo. 3M lahko odvzame ali spremeni katero koli pravico, ki je navedena na tej strani s pravno opombo v katerem koli trenutku s posodobitvijo te strani.

 • Druge pravice intelektualne lastnine

  Prosimo, da upoštevate, da vsi izdelki, procesi in tehnologije, ki so opisani v materialih na tej spletni strani utegnejo biti podvrženi še pod druge pravice intelektualne lastnine, ki so pridržane za 3M in za katere se po tej poti ne dodeljuje licenca. 3M, njegov logo, Post-it, Scotch, Scotch-Brite, Scotchgard in Thinsulate ter večina drugih imen blagovnih znamk na tej spletni strani predstavljajo svetovne blagovne znamke ali registrirane žige 3M. Zaščitni znaki drugih strani se identificirajo kadar koli je to mogoče in 3M priznava njihove pravice.

  Nazaj na začetek

 • Uporabniki iz vlade ZDA

  Za uporabljanje, podvajanje ali razkrivanje s strani vlade ZDA veljajo restrikcije, ki so opredeljene v DFARS 252.227-7013(c)(1)(ii) in FAR 52.227-19 ter v vseh drugih predpisih o pravnem nasledniku, če se ti uporabljajo.

 • Odrekanje odgovornosti

  Informacije, ki jih vsebuje ta spletna stran so podane v izvirni obliki zgolj za interne potrebe, brez kakršnih koli izjav ali jamstev glede točnosti, popolnosti ali drugih jamstev, vključujoč vsa implicitna jamstva kakovosti, iztržljivosti. 3M v nobenem primeru ni odgovoren za posredno ali neposredno škodo, naključno ali posebno ali posledično škodo, ki je nastala zaradi uporabe te spletne strani. Prav tako 3M ni odgovoren za zanesljivost podatkov ali gradivo, kateremu se pristopa prek povezav. Pri tem je mišljena škoda, nastala iz izgubljenega dobička, prekinitve poslovanja ali izgube podatkov.

  Gradivo na tej spletni strani utegne vsebovati tehnične nepreciznosti ali tiskarske napake, pri čemer se bodo informacije spreminjale, ažurirale in izbrisale brez predhodne najave. 3M lahko v katerem koli trenutku uvede izboljšanja oziroma spremembe na izdelkih oziroma programih, ki so opisani v tem gradivu. 3M ne daje jamstva, da bo ta spletna stran delovala neprekinjeno ali brez napak in tudi ne, da se bodo okvare popravljale. 3M ne jamči, da je ta spletna stran kompatibilna z vašo računalniško opremo in tudi ne, da na tej spletni strani ali njenem strežniku ni napak ali virusov, črvov, 'trojanskega konja'. 3M ni odgovoren za nobeno škodo, ki jo morebiti utrpite zaradi takšnih destruktivnih pojavov.

  3M ne daje nikakršnih izjav in tudi ne garancij za druge spletne strani. Povezave k tem spletnim stranem, ki jih prikaže 3M, so podane samo zato, da bi se lažje znašli in jih ni treba šteti za namene družbe 3M, da take spletne strani ali njihove vsebine odobri.

 • Pošiljanje informacij družbi 3M

  Prosimo, da si pogledate našo politiko zasebnosti kot splošno informacijo. 3M ne želi, da od vas dobiva zaupne ali podobne podatke prek te spletne strani, razen seveda, če niste sklenili dodatni pisni sporazum s 3M o izmenjavi takih informacij. Vsaka informacija, ki jo 3M prejme prek svoje spletne strani,(razen vaših osebnih podatkov, glede katerih se uporablja politika zasebnosti družbe 3M, SE NE BO ŠTELA ZA ZAUPNO. S PRENAŠANJEM PODATKOV DRUŽBE 3M PREK TE STRANI ALI NA KAKŠEN DRUGAČEN NAČIN PO ELEKTRONSKI POTI BREZ PISNEGA SPORAZUMA S 3M V ZVEZI Z VAŠIM POSREDOVANJEM PODATKOV, SE STRINJATE, DA LAHKO 3M UPORABLJA INFORMACIJE ZA KATERE KOLI NAMENE, NE DA BI IMELO ZA TO OBVEZNOSTI DO VAS. Če želite, da vas obvestimo o tem, kako naj svoje zamisli predstavite družbi 3M, kliknite na "Kontaktirajte nas".