3M (East) AG Podružnica Slovenija

Glass Ionomers

 
4 Rezultati 
Glass Ionomers
4 Rezultati 
Najdite izdelek

Glass Ionomers

4 Rezultati 
3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ steklo ionomerni material za restavracije
Nanesi. Oblikuj. Nasmeh!

Predstavitev materialov za restavracije iz steklo ionomerov, ki jih je preprosto namestiti v enem koraku. Preverite, kakšno korist ima lahko od njih vaša praksa!

OGLEJTE SI VIDEOPOSNETEK.

Predstavljamo material za restavracije iz steklo ionomerov 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™.

Naj vaš dan poteka gladko z manj koraki do odlične restavracije.

 • Nemir, nervoza, živčnost ... Saj poznate znake. Tako stari kot mladi pacienti imajo lahko težave s sedenjem pri miru in njihovo zdravljenje je kot bitka s časom. Naši najnovejši materiali za restavracije iz steklo ionomerov vam lahko pomagajo prihraniti ne samo dragocene sekunde, ampak cele korake vašega postopka – in pacienti se bodo prej znebili stola.

  Najnovejši dodatek naši družini steklo ionomerov, 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ material za restavracije iz steklo ionomerov, je material za namestitev v enem koraku z samostrjevanjem, namenjen temu, da hitreje zaključite. Nobene potrebe ni za korake, kot so pogojevanje, premazovanje ali polimeriziranje z lučko, ki lahko upočasnijo vaš postopek. Zaradi majhne leplivosti in odličnih značilnosti rokovanja z Ketac Universal Aplical materialom za restavracije, je nameščanje in oblikovanje preprosto. Dovolj močan za uporabo pri številnih indikacijah, vključno z restavracijami s stresom razreda I in II*, je material za restavracije Ketac Universal Aplicap tudi raznolik, za širok nabor indikacij in populacij pacientov – pediatrično, geriatrično in za generacijo zaposlenih najstnikov. Poleg tega 2 leti neprestano sprošča fluorid, ki pomaga zaščititi vaše paciente.

  Prenesite si našo brošuro in poglejte, kako vam lahko restavracijski material Ketac Universal Aplicap pomaga racionalizirati postopek. Skrajšajte čas na stolu. In naj vaš dan poteka po razporedu.

  Brošura: Material za restavracije iz stekloionomerov 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ (PDF, 914 KB)

  *Za več informacij glejte navodila za uporabo


 • Štoparica

  Hitrost

  Razvito za enostopenjsko razmestitev, restavracija Ketac Universal Unicap v le 4 korakih po pripravi ustne votline - omogoča hitrejši in enostavnejši postopek.

 • Primerjava moči

  Moč

  Material za restavracije Ketac Universal Aplicap zagotavlja večjo tlačno moč in površinsko trdnost od številnih konkurenčnih steklo ionomerov, ki zahtevajo premazovanje.¹

  1. Vir: Tehnični podatkovni list za material za restavracije iz steklo ionomerov 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™

 • Rokovanje

  Rokovanje

  Material za restavracije Ketac Universal Aplicap se lepo oprime kavitete medtem ko jo polnite, vendar se ob tem ne oprime dentalnih instrumentov, zato ga je preprosto namestiti in oblikovati.


Izpostavljeni izdelki

Prenesite 3M vodič rešiev za steklo ionomere (PDF, 905 KB).

Ponujamo vam celotno družino steklo ionomerov, vključno z običajnimi materiali za restavracije in materiali modificiranimi s smole. Prenesite naš vodič za izbiro, ki vam bo pomagal določiti, kateri izdelek je najboljši za vašo prakso.

Prikaz 1-4 za 4 Ujemajoči se izdelki
Primerjajte z največ tremi izdelki
Primerjajte
Spremljajte nas
Zgoraj omenjene blagovne znamke so zaščitni znaki podjetja 3M.
Spremeni lokacijo
Slovenija - slovenščina