3M (East) AG Podružnica Slovenija
 Rezultati 
 • Respiratorji za večkratno uporabo
 • respiratorji za večkratno uporabo

  Respiratorji za večkratno uporabo

  Z udobnimi, prilagodljivimi in zanesljivimi respiratorji zagotavlja podjetje 3M zaščito vašega obraza

  • Naša paleta respiratorjev za večkratno uporabo zagotavlja izjemno kakovost in vrednost za ceno, saj vaše delavce ščiti pred nevarnostmi zaradi industrijskih plinov, hlapov in delcev.

   Te obrazne maske ne zagotavljajo samo zaščite, pač pa so tudi udobne in preproste za uporabo.

  • Respiratorji s celoobrazno masko 3M™ serije 6000
   Respiratorji s celoobrazno masko 3M™ serije 6000

   Preprosti za uporabo in udobni za nošenje. Odprtina za izdihovanje zagotavlja daljšo življenjsko dobo in omogoča preprosto čiščenje. Na voljo je v treh velikostih, vse maske so opremljene z bajonetnim sistemom 3M™, ki omogoča priključitev na široko paleto dvojnih lahkih filtrov za zaščito pred plini, hlapi in delci, odvisno od vaših individualnih potreb.

    

  • Respirator za večkratno uporabo s celoobrazno masko 3M™ 7907S
   Respirator s celoobrazno masko 3M™ 7907S

   Uporabljajte respiratorje za ponovno uporabo s celoobrazno masko 3M™ 7907S za zagotovitev obstojnosti in varnosti pri zahtevnih nalogah, pri katerih je potrebna uporaba zaščite obraza in dihal. Naš respirator se ponaša s šestimi naglavnimi trakovi, vizirjem, odpornim proti praskam in udarcem, ter izjemno obstojno obrazno masko.

    


  • Respiratorji s polobrazno masko 3M™ serije 6500
   Respiratorji s polobrazno masko 3M™ serije 6500

   Zasnovani so za zahtevna in umazana delovna okolja. Ohranite storilnost in zaščito – serija 6500 zagotavlja obstojnost in stabilnost s trdno, lahko silikonsko obrazno masko in močno konstrukcijo. Na voljo sta dve različici serije 6500 – serija 6500QL, ki je opremljena z mehanizmom za hitro nameščanje in odstranjevanje, in serija 6500 (standardna). Obe različici sta na voljo v treh velikostih.

    

  • Respiratorji s polobrazno masko 3M™ serije 4000, ki ne potrebujejo vzdrževanja
   Respiratorji s polobrazno masko 3M™ serije 4000, ki ne potrebujejo vzdrževanja

   Ker ne zahteva sestavljanja ali vzdrževanja, ta preprosti, lahek in dobro uravnotežen respirator zagotavlja zanesljivo zaščito dihal pred številnimi plini, hlapi in delci, ki so navadno prisotni v najrazličnejših industrijskih sektorjih. Edinstvena tehnologija z vezanim vodikom omogoča, da je respirator nameščen v bližini obraza ter se dobro prilega pod številne druge vrste zaščitne opreme, s čimer zagotavlja neovirano vidno polje in udobnejše delo.

    

  • Respirator s polobrazno masko 3M™ serije 6000
   Respirator s polobrazno masko 3M™ serije 6000

   Varčen, zahteva malo vzdrževanja, preprost za uporabo in lahek. Na voljo je v treh velikostih, vse maske pa imajo bajonetni sistem 3M™, ki omogoča priključitev na široko paleto dvojnih filtrov za zaščito pred plini, hlapi in delci, odvisno od vaših individualnih potreb. Polobrazne maske serije 6000 podjetja 3M se lahko uporabljajo tudi s sistemi za dovajanje zraka 3M™ za večje udobje in boljšo prilagodljivost.

    

  • Respiratorji s polobrazno masko 3M™ serije 7500
   Respirator s polobrazno masko 3M™ serije 7500

   Respiratorji serije 7500 podjetja 3M so postavili nova merila glede udobja. Te obrazne maske so bile zasnovane z uporabnikom v mislih. Njihove mehke tesnilne površine skupaj z edinstvenim ventilom 3M™ Cool Flow™ izboljšajo udobje uporabnika in prileganje k obrazu. Nižja dihalna upornost pomaga čim bolj omejiti zviševanje vročine v maski in poveča vaše udobje.

    


  Filtri za delce

  Filtri za aerosole (npr. prah, meglice, dim, biološke delce itd.). Nekateri filtri lahko filtrirajo tudi pline in hlape z neprijetnimi vonjavami.

  Vložki za plin/hlape

  Filtrirajo samo pline in hlape. Na voljo so različne vrste vložkov za različne vrste plinov in hlapov

  Videoposnetki


  Viri


  Dodatni viri

  • Barvna oznaka filtra

   Bela – zaščita pred delci
   Rjava – zaščita pred organskimi hlapi
   Siva – zaščita pred anorganskimi hlapi
   Rumena – zaščita pred kislimi plini
   Zelena – zaščita pred amoniakom in njegovimi derivati
  • Pomembno je, da svoj filter za pline in hlape zamenjate pravočasno; daljša uporaba filtra lahko privede do vdora nevarnih snovi v masko. Izraz življenjska doba se uporablja za opis, kako dolgo se lahko uporablja komplet filtrov, preden jih je treba zamenjati.

   Zasnova za prikaz življenjske dobe glede na individualno izpostavljenost in dihalne vzorce

   • Učinkovito in zmogljivo vizualno orodje, ki vam pomaga določiti, kdaj je treba zamenjati filtre
   • Z njim boste imeli manj skrbi, lahko pa tudi pripomore k večji skladnosti vaše družbe s pravilnikom glede respiratorjev in regulativnimi industrijskimi zahtevami
   • Odobreno z oznako CE kot filtri za organske hlape A1 (6051i) in A2 (6055i) za zaščito pred določenimi organskimi plini in hlapi, VKLJUČNO z vsemi lastnostmi, ki bi jih našli pri standardnih filtrih za plin in hlape 3M
   Več o tem

  Respiratorji za večkratno uporabo podjetja 3M

  Naša paleta respiratorjev za večkratno uporabo 3M zagotavlja izjemno kakovost in vrednost za ceno, saj vaše delavce ščiti pred nevarnostmi zaradi industrijskih plinov, hlapov in delcev.

  Podjetje 3M zagotavlja popoln nabor respiratorjev za večkratno uporabo, ki izpolnjujejo potrebe katerega koli delovnega okolja. Respiratorji za večkratno uporabo s polobrazno ali celoobrazno masko ščitijo pred delci in/ali plini in hlapi.

  Spremljajte nas
  Zgoraj omenjene blagovne znamke so zaščitni znaki podjetja 3M.
  Spremeni lokacijo
  Slovenija - slovenščina