3M (East) AG Podružnica Slovenija
0 Rezultati 
Detekcijski sistemi

Detekcijski sistemi

Briljantno intuitivni

0 Rezultati 
Najdite izdelek

0 Rezultati 
 • Izdelki za zaznavanje podjetja 3M so obstojni in zanesljivi instrumenti in sistemi programske opreme, ki zaznavajo, spremljajo, merijo, vrednotijo in poročajo o poklicnih ter okoljskih nevarnostih.

  Strokovni delavci za zagotavljanje varnosti in poklicne higiene uporabljajo detekcijske sisteme 3M™ za dozimetrijo in zaznavanje hrupa, meritve ravni hrupa, spremljanje toplotne obremenitve, spremljanje kakovosti zraka v prostorih in spremljanje okolja.

 • Drugi viri za zagotavljanje zdravja in varnosti delavcev

  Domov
  Drugi izdelki podjetja 3M za zagotavljanje varnosti
  Vzpostavite stik z nami

 • Za dogovor o storitvah v zvezi z detekcijskimi sistemi podjetja 3M pokličite naš evropski storitveni center na telefonsko številko +44 (0) 1928 532 590. 

Katalog izdelkov

 • Meritve hrupa
  Meritve hrupa

  Osebni dozimetri hrupa pomagajo strokovnjakom za higieno in varnost v industriji učinkovito spremljati izpostavljenost hrupu in zagotavljajo orodja, s katerim lahko delavci sami obvladujejo izpostavljenost hrupu. Na voljo so lastnovarni modeli, ki beležijo podatke.

 • Aparati za spremljanje toplotne obremenitve
  Aparati za spremljanje toplotne obremenitve

  Preprečevanje toplotne obremenitve se prične z natančnimi meritvami in analizo toplotne obremenitve na delovnem mestu. Serija aparatov za spremljanje toplotne obremenitve 3M™ QUESTemp strokovnim delavcem za varnost zagotavlja trajne in preproste instrumente, ki jih potrebujejo za merjenje in analiziranje toplotne obremenitve, povezane z ravnjo izpostavljenosti.

 • Aparati za spremljanje zraka
  Aparati za spremljanje zraka

  Serija aparatov za spremljanje EVM podjetja 3M™ spremlja tako delce kot kakovost zraka v eni kompaktni napravi. Obstojen in za uporabo preprost model zagotavlja tudi hkratno spremljanje nevarnosti na delovnih območjih.

 • Programska oprema za zaznavanje
  Programska oprema za zaznavanje

  Preprosto obvladovanje podatkov! Programska oprema za zaznavanje 3M™ DMS poskrbi za preprosto beleženje, poročanje, evidentiranje in analiziranje podatkov v zvezi s poklicno higieno in okoljskimi tveganji za varnost na delovnem mestu.


Videoposnetki


Viri

 • Programska oprema za zaznavanje DMS
  Programska oprema za zaznavanje DMS

  Ta napredna programska oprema, zasnovana za dozimetrijo, meritve ravni hrupa, vrednotenje toplotne obremenitve in spremljanje okolja, je v pomoč strokovnim delavcem za varnost pri delu.

  Oglejte si izdelek

 • Varovanje sluha
  Varovanje sluha

  Zaznavanje, zaščita in validacija – zdaj imate preprost in enoten vir za dostopanje do najpopolnejše linije izdelkov za varovanje sluha, ki so vodilni v industriji.

 • Servisiranje in umerjanje
  Servisiranje in umerjanje

  Naš center 3M za servisiranje in umerjanje uporablja opremo za umerjanje, ki se rutinsko umerja skladno z nacionalnimi standardi – vsa naša umerjanja so sledljiva.


Dodatni viri

 • Zakaj izdelki za zaznavanje podjetja 3M™?
  Hrup je ena najpogostejših poklicnih nevarnosti za zdravje, prisotnih na delovnem mestu. Povzroči lahko trajno izgubo sluha, zmanjša koncentracijo delavcev in zavira komunikacijo, ki lahko zveča tveganje za poškodbe ali celo povzroči smrt. Zaznavanje je prvi korak pri odkrivanju, kje je morda potrebna zaščita. Podjetje 3M zagotavlja intuitivne rešitve, ki pripomorejo k učinkovitim industrijskim programom za spremljanje higiene in varnosti v industriji. S trajnimi, natančnimi in za uporabo preprostimi instrumenti sta poročanje in deljenje podatkov preprosta. Rešitve za zaznavanje podjetja 3M zagotavljajo celovit program za spremljanje higiene in varnosti v industriji. Spoznajte naš program za določitev ustrezne zaščite sluha v treh korakih.

Detekcijski sistemi 3M podjetja 3M

Naši instrumenti so znani po tem, da so obstojni in zanesljivi izdelki za zaznavanje, uporabljajo pa jih strokovnjaki za varnost in higieno v industriji po vsem svetu. Aparati za spremljanje hrupa merijo ravni hrupa, da pomagajo preprečevati izgubo sluha. Aparati za spremljanje zraka merijo koncentracije delcev in plinov, da pomagajo preprečiti s tem povezane bolezni. Aparati za spremljanje toplotne obremenitve merijo osebno in območno toplotno obremenitev, da pomagajo preprečevati s tem povezane bolezni.

Prikaz 0-1 za 0 Ujemajoči se izdelki
Primerjajte z največ tremi izdelki
Primerjajte
  Spremljajte nas
  Zgoraj omenjene blagovne znamke so zaščitni znaki podjetja 3M.
  Spremeni lokacijo
  Slovenija - slovenščina