Ko je vroče, ni prostora za kompromise

Ko je vroče, ni prostora za kompromise

Čelada, odporna proti visoki vročini, združljiva z zaščito glave, oči, obraza in sluha

Izredne temperature, iskre in kovinski ostružki – to je vaše delo. In to je težko delovno okolje. Nikakor si ne morete privoščiti, da bi žrtvovali varnost in udobje svoje delovne sile. V podjetju 3M se zavedamo zahtevne narave dela, s katerim se vsakodnevno soočate vi in vaša ekipa. Zato smo razvili paleto združljive osebne varovalne opreme (OVO), ki vam lahko pomaga zagotoviti potrebno varnost, udobje in skladnost v delovnem okolju.


Komponente in uporaba


 • Zaščitna industrijska čelada 3M™ G3501

  Zaščitna industrijska čelada 3M™ G3501

  Lastnosti izdelka

  • Možnost 180-stopinjskega vrtenja
  • Na voljo z zaskočko in blaženjem Pinlock
  • Teža manj kot 390 g, vključno z blaženjem zaskočke
  • Na voljo v šestih barvnih odtenkih za izbiro glede na blagovno znamko družbe ali razdelitev vlog
  • Možnost plastičnega ali usnjenega traku proti potenju
  • Na voljo tritočkovni pas za zapenjanje na bradi

 • Vizir 3M™ V5 5F-11

  Vizir 3M™ V5 5F-11

  Vizir 3M™ 5F-11 zagotavlja zaščito proti srednje močnim udarcem z najvišjo ravnjo jasnosti vida in se ponaša s tehnologijo premaza, ki zagotavlja odpornost proti rosenju in praskam. Ta izdelek je idealen za uporabo pri brušenju.

   


 • Vizir 3M™ V5 5E-11

  Vizir 3M™ V5 5E-11

   Vizir 3M™ V5 5E-11 zagotavlja zaščito z zatemnitvijo 5. stopnje ter zaščito pred srednje močnimi udarci. Idealen je za uporabo pri plinskem varjenju, plamenskem rezanju in brušenju ter za pomočnike pri varjenju.

   


 • Vizir z zlatim premazom 3M V5 5XG-IR5

  Vizir z zlatim premazom 3M V5 5XG-IR5

  Vizir 3M™ 5XG-IR5 je bil zasnovan z visoko kakovostnim zlatim premazom za zaščito pred IR-sevanjem in sevajočo vročino, ki nastaja pri delu v bližini peči in zajemalk v kovinski industriji.

  Na voljo je z zatemnitvijo 4.–5. stopnje za izpolnitev potreb pri številnih vrstah uporabe in v številnih industrijskih sektorjih, prav tako pa zagotavlja zaščito pred brizgi stopljene kovine in srednje močnimi udarci.

  Idealen je za upravljavce peči med postopki odpiranja peči, vzorčenja, nalivanja in ulivanja.

   


 • Zaščita proti brizgom in vročini 3M™

  Zaščita proti brizgom in vročini 3M™

   Zaščita prednjega dela čelade 3M™ FC1-AL ter zaščita vratu 3M™ NC1-AL in NC1-GR je bila zasnovana za zagotavljanje dodatne zaščite uporabnika in varnostne čelade.

   Ker je izdelana iz visokokakovostnega tkanega materiala, ki lahko odbija žarečo vročino in/ali je odporna proti iskram in brizgom, je toplotna obremenitev uporabnika manjša, življenjska doba čelade pa se podaljša zaradi manjšega žarjenja vročine, ki dosega varnostno čelado.

   Napredna zasnova pomaga preprečevati stik z drugo opremo med uporabo, s pomočjo tehnologije kaveljčka in zanke pa je mogoče dele v tkanini po potrebi preprosto zamenjati.


 • Komunikacijske rešitve

  Komunikacijske rešitve 3M™

  Ponudba izdelkov 3M™ PELTOR™ zagotavlja paleto prilagodljivih komunikacijskih storitev, ki omogočajo najboljšo možno zaščito sluha ob zagotavljanju zavedanja prostora. Z visokimi ravnmi zaščite sluha in možnostmi, ki omogočajo neposredno komunikacijo s sodelavci v hrupnih okoljih, ima PELTOR™ prava orodja, s katerimi lahko dopolnite svoj sistem za zaščito glave, oči in obraza.