Varnostna čelada 3M™ SecureFit™ serije X5000 in X5500

Varnostna čelada 3M™ SecureFit™ serije X5000 in X5500

Delo je zahtevno. Ne potrebujete čelade, ki bi vas stiskala. Zasnovana je povsem na novo, da bi zagotovila udobje brez kompromisov, ne glede na to, ali delate na višini ali na tleh.

Raziščite novo 3M™ SecureFit™ zaščitno čelado serije X5000 in X5500

Varnost, ki se prilega

Na delovišču je varnost prioriteta. In tukaj nastopi nova, revolucionarna varnostna čelada 3M™ SecureFit™. Zasnovana za varnost. Zasnovana za udobje.


Tehnologija difuzije pritiska

Zmanjša pritisk na čelo za 20% v povprečju v primerjavi s klasičnim 3M vzmetenjem čelade.

Izpolnjuje varnostne standarde o skladnosti EN

X5000 ima patentiran 4-točkovni sistem izbirnih trakov za brado, ki uporabniku omogoča pretvorbo med standardi EN 12492 in EN 397, medtem ko je X5500 certificiran po standardih EN 397.

Vgrajene reže za dodatke

Vgrajene reže za dodatke, za fiksiranje naušnikov, izdelkov za komunikacijo in še več.

Uvicator™ UV indikator

Lastni indikator, ki uporabniku pove, kdaj je treba čelado zamenjati zaradi izpostavljenosti UV žarkom.

Vzmetenje z zaskokom

Sistem vzmetenja z zaskokom, ki deluje gladko in tekoče, je zasnovan, da sede nizko na glavo in zmanjša pritisk.

 • Naslednja raven udobja
  Višja raven udobja

  Varnostna čelada 3M™ SecureFit™ je bila zasnovana za maksimalno udobje. S svojo tehnologijo difuzije pritiska lahko v povprečju zmanjša pritisk na čelo za 20 % v primerjavi s konvencionalnim 3M vzmetenjem čelade.

 • Od prileganja do funkcionalnosti
  Od prileganja do funkcionalnosti

  Varnostna čelada 3M™ SecureFit™ se lahko prilagodi vaši glavi in delu. Zahvaljujoč naši ekskluzivni tehnologiji za difuzijo pritiska in gladkim sistemom zapenjanja na zatikanje, se ta čelada prilega kot nobena druga.

 • Zaupanje v zaščito
  Zaupanje v zaščito

  Ne glede na to, ali potrebujete X5000 zaradi njene edinstvene možnosti izbire med standardoma EN 397 in EN 12492 ali X5500, ki je certificirana v skladu z EN 397, varnostna čelada 3M™ SecureFit™ ne sprejema kompromisov pri svoji najpomembnejši nalogi – varovanju.

 • Za vse zahteve med delom
  Za vse zahteve med delom

  X5000 za delo na višini in X5500 za delo na tleh. Ne glede na vaše potrebe je vsaka čelada opremljena z režami za dodatke in sponkami za zaščito ušes in oči, široko paleto dodatne opreme, na voljo pa so modeli s prezračevalnimi režami ali brez – varnostna čelada 3M™ SecureFit™ je morda najbolj raznovrstna varnostna čelada.


Naslednja generacija varnostne čelade

Kopija besedila: Pri delu na višini ali na tleh ni nič udobnega. Do sedaj. Prenesite PDF in odkrijte novo varnostno čelado 3M™ SecureFit™, zasnovano za varnost in udobje.


Predstavljamo vam naslednjo stopnjo udobja

Raziščite edinstveno zasnovano varnostno čelado 3M™ SecureFit™ in odkrijte udobje brez kompromisov, vrsto dodatkov, ki ustrezajo specifičnim zahtevam pri delu in tesno prileganje.

 • 3M™ SecureFit™ varnostna čelada serije X5000
  3M™ SecureFit™ varnostna čelada serije X5000

  Varnostna čelada, skladna z EN 397 ali EN 12492, s pritrjenim pasom za brado, ki prinaša novo stopnjo udobja in varnosti.

 • 3M™ SecureFit™ varnostna čelada serije X5500
  3M™ SecureFit™ varnostna čelada serije X5500

  Varnostna čelada, ki je skladna z EN 397, zagotavlja udobje brez kompromisov.


Dodatki

Na varnostno čelado 3M™ SecureFit™ dodajte dodatke, ki ustrezajo vašemu načinu dela. Reže in sponke za 3M zaščito sluha, zaščito za obraz, komunikacijo in drugo.

ZAHTEVAJTE PREDSTAVITEV
 • Vsa polja so obvezna, razen če je označeno kot neobvezno

 •  
 • Z označevanjem polja, dajem svoje soglasje za prejemanje glasil, oglasov, anket in informacij o promocijah in ponudbah podjetja 3M (East) AG Podružnica Slovenija in družb podjetja po elektronski pošti, pošta, e-novice, telefon, itd. (kot opisano tukaj). Zavedam se, da bodo moji osebni podatki 3M (East) AG Podružnica Slovenija in družb podjetja v skladu s politiko zasebnosti 3M in da se bodo moji osebni podatki prenesli, shranili in/ali bili obdelani iz strani 3M in tretjih partnerjev v našem imenu, v državah zunaj Evropske unije, vendar vedno pod strogimi obveznostmi zaupnosti in varnosti.

 • Pošlji

Hvala vam.

Obrazec je bil uspešno poslan

Se opravičujemo.

Pri pošiljanju je prišlo do napake. Prosimo, da poskusite kasneje