Nova in izbrana osebna varovalna oprema podjetja 3M

Nova in izbrana OVO

Izdelki, ki delajo tako marljivo kot vi.

Nova in izbrana osebna varovalna oprema podjetja 3M

Z izdelki 3M boste pridobili zaupanje in moč, ki vam bo pomagala pri varovanju vašega sveta.

Podjetje 3M je vodilno na področju inovacij osebne varovalne opreme (OVO). Na tej strani so predstavljeni najnovejši izdelki ter storitve za varovanje zdravja in zagotavljanje varnosti delavcev.

 • Preklopni čepki za ušesa 3M™ E-A-R™

  Inovativen in stroškovno učinkovit nov razvojni korak podjetja 3M zagotavlja zaščito sluha z dvojnim načinom, ki se lahko preprosto prilagodi delovnemu okolju uporabnika.

 • Zaščitni glušniki 3M™ PELTOR™ ProTac™ III

  Imate dva izjemno pomembna razloga za zaščito svojega sluha – svoja ušesa. Zaščitni glušniki 3M™ PELTOR™ ProTac™ III s funkcijo uravnavanja ravni hrupa vam pomagajo, da se osredotočite na svoje delo in komunicirate s sodelavci v hrupnih okoljih, ne da bi vam bilo treba odstraniti zaščito sluha. Povratne informacije v načinu stereo vam bodo omogočile, da boste slišali in lažje določili smer alarmov, opozoril ali vozil, ki vozijo vzvratno.

 • Profesionalni glušniki 3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro

  Novi profesionalni glušniki WorkTunes™ Pro vam omogočajo, da svoje najljubše melodije vključite v svoj delovnik. Če delate v zelo hrupnem okolju, je zelo priporočljivo, da izberete glušnike, ki ne bodo samo zaščitili vašega sluha, temveč tudi razvajali vaša ušesa. Glede glušnikov ne boste brezbrižni, če vam ti ponujajo možnosti, za katere komaj čakate, da jih preizkusite. Glasba lahko ima tak učinek.

 • Respiratorji za zaščito pred delci 3M™ 8825+ in 8835+

  Inovativno oblikovana zasnova je namenjena temu, da vam zagotovi boljše prileganje in zagotovo tesnjenje. Respiratorji z mehkim tesnjenjem 3M™ 8825+ in 8835+ so bili zasnovani za boljše prileganje obliki in velikosti obraza vsakega uporabnika. Z robustno školjko in čašasto zasnovo ti respiratorji izpolnjujejo posebne zahteve preizkusa odpornosti proti zamašitvam za filtrirne obrazne maske in imajo po standardu EN 149 oceno »R«, kar pomeni, da jih je mogoče uporabljati dlje kot pa samo eno delovno izmeno.

 • Premaz za leče proti rosenju 3M™ Scotchgard™

  Tehnologija proti rosenju omogoča delavcem, da jasno vidijo dlje časa.

 • Čelada G3501, odporna proti visoki vročini

  Izredne temperature, iskre in kovinski ostružki. Pri takem delu si nikakor ne morete privoščiti, da bi žrtvovali varnost in udobje svojih delavcev.

 • Samozatemnitveni varilni filter 3M™ Speedglas™ serije 9100 XXi

  Oglejte si svet v bolj realističnih barvah in podrobnostih. Samodejna zatemnitev vam bo pomagala pri varjenju, brušenju in končni obdelavi.

 • Taktični čepki za ušesa 3M™ PELTOR™ TEP-100 EU

  Taktični čepki za ušesa 3M™ PELTOR™ TEP-100 EU

  Pomagajo vam pri zaščiti sluha ter izboljšajo vaše zavedanje razmer v okolici in komunikacijo v zahtevnih okoljih.

Spremljajte nas
Spremeni lokacijo
Slovenija - slovenščina