Ko je varnost pod vprašajem, so spremembe ključne

Ko je varnost pod vprašajem, so spremembe ključne

OGLEJTE SI VSE IZDELKE

Filtri za organske hlape 3M™ serije 6000i z indikatorjem življenjske dobe

Ponosno predstavljamo filtre za organske hlape 3M™ s tehnologijo indikatorja življenjske dobe 3M™. Ti inovativni filtri, ki so preprosti za uporabo in edinstven izdelek podjetja 3M, imajo indikator življenjske dobe (ESLI), ki uporabnikom pomaga pri odločanju, kdaj je treba zamenjati filter v ustreznih okoljih.*

 • Preprosta indikatorska črtica
  Preprosta indikatorska črtica

  V ustreznih okoljih* se prikaže indikatorska črtica, ki pomaga uporabnikom določiti, kdaj je treba zamenjati filter. Nalepka, ki jo je mogoče znova namestiti, ščiti indikator pred prekomernim pršenjem in umazanijo.

  Oglejte si, kako deluje >

 • Optimizirajte uporabo filtra
  Optimizirajte uporabo filtra

  Namesto uvedbe splošnega urnika zamenjave pri vseh delavcih indikator omogoča zamenjavo uporabljenih filtrov v ustreznih okoljih na podlagi individualnih delovnih ur, ravni izpostavljenosti, dihalnih vzorcev in okoljskih pogojev.

 • Zaupanje v zaščito
  Zaupanje v zaščito

  Indikator življenjske dobe 3M lahko poskrbi za manj skrbi pri vašem trenutnem razporedu zamenjave, v določenih primerih pa nadomesti vaše trenutne prakse.

  Ali je indikator primeren za moje okolje? >


 • Uporaba indikatorja

  Indikator življenjske dobe 3M se lahko uporablja kot dodatek k vašemu trenutnemu razporedu zamenjave filtrov. Filter morate zamenjati ob redno predvidenem intervalu ali ko to pokaže indikator ESLI, odvisno od tega, kaj nastopi prej. V določenih primerih lahko indikator ESLI uporabljate kot glavno metodo za določanje zamenjave filtra in nadomestite svoj trenutni razpored zamenjave. Odkrijte, ali je indikator življenjske dobe 3M primeren za vas kot glavna metoda za določitev vašega razporeda zamenjave filtra:

 • 1) izvedite spremljanje izpostavljenosti, da določite raven izpostavljenosti organskim hlapom na svojem delovnem mestu.

 • 2) vnesite rezultate spremljanja v programsko opremo Izberite in življenjsko dobo. Če indikator ESLI ni primeren za uporabo kot glavna metoda, ga še vedno lahko uporabljate kot dodatek k svojemu trenutnemu razporedu zamenjave filtra.


* Prosimo, oglejte si uporabniška navodila za serijo 6000i ali programsko opremo Izberite življenjsko programsko opremo, da določite, ali so ti filtri primerni za vaše delovno okolje.


Videoposnetki


Informacije o izdelku