Zaščita sluha z dvojnim delovanjem, ki se prilagodi vašemu okolju

Zaščita sluha z dvojnim delovanjem, ki se prilagodi vašemu okolju

Preklopni čepki za ušesa 3M™ E-A-R™

Današnje dinamične delovne sile morajo biti izjemno prilagodljive. To predstavlja za odgovorne osebe za varovanje zdravja in zagotavljanje varnosti pravi izziv, vendar je podjetje 3M uporabilo svoje strokovno znanje, da je rešilo težavo z zaščito sluha.

Prilagodljivost je del novih preklopnih čepkov za ušesa 3M™ E-A-R™, tako da lahko preklapljate med navadno zaščito sluha in zaščito, ki vam omogoča boljše zavedanje razmer v okolici – tako lahko komunicirate s svojimi sodelavci in slišite opozorila za morebitno nevarnost in opozorilne signale, kot so zvoki pri vozilih, ki vozijo vzvratno.


 • Optimalno prileganje vašemu ušesu

  Optimalno prileganje vašemu ušesu

  Ker patentirano mehko držalo zadržuje ušesni čepek v ušesu med aktivnostmi in so na voljo tri velikosti konice za različne ušesne kanale, so preklopni ušesni čepki 3M™ E-A-R™ stroškovno učinkovita rešitev za odlično prileganje.

  Ti čepki so prav tako primerni za preizkus prileganja EAR-Fit, tako da ste lahko prepričani, da svojim delavcem omogočate najboljšo zaščito sluha v njihovih okoljih.


Viri

 • Kako delujejo?
  Kako delujejo?

  Prenesite to brošuro in spoznajte, kako preprosto je preklapljanje med načini delovanja in ostanite zaščiteni pred vplivi hrupa ob hkratnem zavedanju okolice.

 • Videoposnetek
  Videoposnetek

  Poučite se o edinstvenih prednostih inovativnega filtra ISL in se poučite, kdaj je treba preklopiti med načini delovanja za optimizacijo vaše storilnosti.

 • Primerno za preizkus prileganja
  Primerno za preizkus prileganja

  Preizkus prileganja odpravi ugibanje pri zagotavljanju skladnosti tako, da določi osebno oceno zmanjševanja hrupa (PAR)


Katalog izdelkov

 • Preklopni čepki za ušesa 3M™ E-A-R™
  Preklopni čepki za ušesa 3M™ E-A-R™