Tokio, japonska cestna infrastruktura
Varnejši, hitrejši in lažji način, da bo svet še naprej napredoval.
Poglejte izdelke za prometno industrijo

Prometni trgi

Pognati svet naprej

Po zraku, po vodi ali po zemlji. Od tovornih ladij do skuterjev. Mi smo inovatorji pri učinkoviti gradnji načinov transporta, ki so varnejši, udobnejši, zanimivejši, trajnejši in odgovorni do življenjskega okolja. Ne glede na to ali potujete z vlakom ali pa letite 10 kilometrov visoko. V svetu prevoza lahko računate na to, da vas bo 3M peljal še dlje.


 

 • Veter v hrbet, ki poganja svet naprej.

  Kamorkoli greste in kakorkoli pridete tja, po zraku, vodi ali po kopnem, od tovornih ladij do skuterjev, po vsem svetu transporta, lahko povsod najdete 3M.

  Imamo inovativno vlogo pri gradnji varnejših, udobnejših, privlačnejših, trajnih in okolju prijaznih načinov prevoza - bodisi se peljete z vlakom ali letite z letalom. Od površinske zaščite do tesnil, upravljanja z zvokom in težo — tudi na področjih prevodnosti in udarcev — v 3M vedno raziskujemo nove načine za pomoč proizvajalcem, prevoznikom in potnikom, da bi dosegli svoje cilje. Pomagamo jim tako z dizajnom kot pri vsakodnevnem delu in samih destinacijah.

 

 • Izdelki za prevoz

  Odkrijte, kako 3M izdelki pomagajo, da povežete stvari v celoto.

  Vsi izdelki za prevozArrow

 • 3M znanost. V službi življenja.™

  Pri vsem, kar počnemo v okviru naše nove blagovne znamke, upoštevamo vse znanstvene dosežke.

  VečArrow


Inovacije v akciji

 • Da vam bo topleje. Da boste boljše spali. Da boste vozili varnejše.

  Edinstvena mikrovlakna v 3M™ Thinsulate™ Insulation ujemajo topel zrak in zadržujejo hladen zrak zunaj tako dolgo, da vozniki tovornjakov na dolge razdalje lahko ponoči boljše spijo.

 • Zmanjšuje stres pri konjih. S tem tudi pri vas.

  Zakovice in vijaki lahko ustvarjajo neprijetne vibracije skozi prikolico za konje. Mi vam ponujamo rešitev. 3M™ VHB™ trak je dovolj močan, da drži skupaj celo prikolico in absorbira cestne vibracije za mirnejšo vožnjo.

 • Ali se zaupanje lahko reflektira?

  Mi mislimo, da se lahko. 3M™ Diamond Grade™ DG3 retroreflektivna folija omogoča, da so prometni znaki svetlejši in jasnejši. Torej, vozniki prej in bolj jasno vidijo navodila in opozorila.

 • Odvzemanje prispeva k varčevanju.

  3M™ polnila, 3M™ Scotch-Weld™ lepilne paste in lahka polisulfidna tesnila zmanjšujejo težo letal, povečujejo učinkovitost, zmanjšujejo stroške in podaljšujejo trajnost.

Inovacije v akciji


O prevoznih trgih v 3M

 • V podjetju 3M smo strokovnjaki v tem, da vam pomagamo povezati točke na karti skozi poenostavitev izdelkov, varnost in sisteme, ki skupaj delujejo brezhibno. Od tesnil in lepil do elektronskega cestninjenja in sistemov za upravljanje parkirišč, vemo, da integrirani sistemi pomagajo, da vaša vsakodnevna dela tečejo bolj gladko in varno.