Ortho Perspectives Innova

3M Ortodontske novice, informacije in študije primerov

Orthodontic Perspectives Innova že 23 let nepretrgoma objavlja, prinaša novice iz industrije in informacije strokovnjakom za ortodontijo. Avtorji iz celega sveta, izmenjujejo primere zdravljenja z estetskimi Clarity ™ ADVANCED keramični nosilci in Incognito ™ Lingual nosilci, 3M ™ samolepilni nosilci in korektorji razreda II Forsus ™.

Obstajajo tudi novice o širjenju edinstvenega 3M-jevega APC ™ brezbarvnega lepila, ki je sedaj na voljo v 7x7 sistemih večih naprav, da bi omogočili brezskrbno prakso. Prav tako boste našli 3M novice o izdelkih, nasvete o zdravljenju in pomembne datume za prihajajoče izobraževalne priložnosti.


Vol. XXIII, št. 2 – globalna izdaja

Prenesite celotno različico Innove revije (PDF)

Oktober 2016

 • James Ingebrand, 3M

  Pri 3M ustni negi, je razumevanje, kako vam lahko pomagamo, ključnega pomena za vse, kar počnemo, od izdelkov, ki jih razvijamo, do storitev, ki jih nudimo.

 • Dr. Chaqués-Asensi

  Znan klinik in vzgojitelj dr. Jose Chaqués-Asensi, Sevilla, Španija, je v intervjuju za 3M ustno nego delil svoje izkušnje s korektorji razreda II Forsus ™.

 • Dr. Patrice Pellerin

  Dr. Pellerin kaže, da lahko keramični nosilci z nizkim profilom Clarity ™ ADVANCED zmanjšajo tesnobo ob uporabi keramičnih nosilcev v primerih globokega ugriza, brez podaljšanja časa zdravljenja.

 • Dr. Anoop Sondhi

  Dr. Sondhi opisuje učinkovito obravnavo asimetričnega primera razred II Div 2 s pomočjo lahke sile nosilcev SmartClip ™ in Clarity ™ SL3 ter dosledne sile korektorjev Forsus ™.

 • Dr. Ricardo Moresca

  Dr. Moresca najde izboljšano učinkovitost zdravljenja razreda II z uporabo self-Ligating nosilcev Clarity ™ SL in korektorjev Forsus ™ v primeru globokega ugriza.

 • Dr. Shin'ichi Narita

  Dr. Narita predstavlja sistem, ki omogoča učinkovito distalno gibanje na začetku zdravljenja z uporabo učinkovitosti pasivnih self-Ligating nosilcev 3M.

 • Kombinacija najboljše estetike in učinkovitosti se kaže v rezultatih estetski sistem razreda II, ki pacientom zagotavlja lep nasmeh med celotnim zdravljenjem.

 • Raziskava ortodontov v Zahodni Evropi razkriva široko priznanje visoke kakovosti, estetike in učinkovitosti Clarity ™ ADVANCED keramičnih nosilcev.


Prihajajoči 3M Ortodontski učni dogodki in datumi