Ortho Perspectives Innova

3M Ortodontske novice, informacije in študije primerov

Orthodontic Perspectives Innova že 23 let nepretrgoma objavlja, prinaša novice iz industrije in informacije strokovnjakom za ortodontijo. Avtorji iz celega sveta, izmenjujejo primere zdravljenja z estetskimi Clarity ™ ADVANCED keramični nosilci in Incognito ™ Lingual nosilci, 3M ™ samolepilni nosilci in korektorji razreda II Forsus ™.

Obstajajo tudi novice o širjenju edinstvenega 3M-jevega APC ™ brezbarvnega lepila, ki je sedaj na voljo v 7x7 sistemih večih naprav, da bi omogočili brezskrbno prakso. Prav tako boste našli 3M novice o izdelkih, nasvete o zdravljenju in pomembne datume za prihajajoče izobraževalne priložnosti.


Vol. XXIII, št. 2 – globalna izdaja

Prenesite celotno različico Innove revije (PDF)

Oktober 2016

 • Kaj za vas pomeni uspeh?

  James Ingebrand, 3M

  Pri 3M ustni negi, je razumevanje, kako vam lahko pomagamo, ključnega pomena za vse, kar počnemo, od izdelkov, ki jih razvijamo, do storitev, ki jih nudimo.

 • Učinkovitost korektorjev Forsus ™

  Dr. Chaqués-Asensi

  Znan klinik in vzgojitelj dr. Jose Chaqués-Asensi, Sevilla, Španija, je v intervjuju za 3M ustno nego delil svoje izkušnje s korektorji razreda II Forsus ™.

 • Korekcija globokega ugriza s keramičnimi nosilci

  Dr. Patrice Pellerin

  Dr. Pellerin kaže, da lahko keramični nosilci z nizkim profilom Clarity ™ ADVANCED zmanjšajo tesnobo ob uporabi keramičnih nosilcev v primerih globokega ugriza, brez podaljšanja časa zdravljenja.

 • Učinkovitost, uspešnost in odličnost

  Dr. Anoop Sondhi

  Dr. Sondhi opisuje učinkovito obravnavo asimetričnega primera razred II Div 2 s pomočjo lahke sile nosilcev SmartClip ™ in Clarity ™ SL3 ter dosledne sile korektorjev Forsus ™.

 • Clarity ™ SL nosilci in korektorji Forsus ™

  Dr. Ricardo Moresca

  Dr. Moresca najde izboljšano učinkovitost zdravljenja razreda II z uporabo self-Ligating nosilcev Clarity ™ SL in korektorjev Forsus ™ v primeru globokega ugriza.

 • JETsystem for passive self-ligating brackets

  Dr. Shin'ichi Narita

  Dr. Narita predstavlja sistem, ki omogoča učinkovito distalno gibanje na začetku zdravljenja z uporabo učinkovitosti pasivnih self-Ligating nosilcev 3M.

 • Estetski razred II korekcijski sistem - samo za 3M

  Kombinacija najboljše estetike in učinkovitosti se kaže v rezultatih estetski sistem razreda II, ki pacientom zagotavlja lep nasmeh med celotnim zdravljenjem.

 • 91% bi priporočalo nosilce Clarity ™ ADVANCED.

  Raziskava ortodontov v Zahodni Evropi razkriva široko priznanje visoke kakovosti, estetike in učinkovitosti Clarity ™ ADVANCED keramičnih nosilcev.


Prihajajoči 3M Ortodontski učni dogodki in datumi


Spremljajte nas
Spremeni lokacijo
Slovenija - slovenščina