• Portal Unitek ™ za upravljanje zdravljenja | TMP je sedaj v celoti integriran s 3Shape TRIOS® intraoralnim skenerjem

  Unitek™ Treatment Management Portal
  • Nova integracija poenostavlja digitalni potek dela

   "" 3Shape vedno išče nove načine za povečanje vrednosti TRIOS® za naše stranke, "je povedal 3Shape podpredsednik za ortopedijo in implantologijo Allan Junge Hyldal. "" Zelo smo veseli, da sodelovanje med 3M Unitek in 3Shape omogoča ortodontom učinkovit postopek dela pri uporabi intraoralnega skenerja TRIOS® s sistemom Incognito Appliance. ""

   Za uporabnike TRIOS® integracija odpravlja korake ročnega izbiranja in nalaganja pacientovih datotek na Unitek ™ TMP. Z novim poenostavljenim potekom dela bodo ortodonti pozvani, da se prijavijo v svoje 3Shape Communicate ™ račune znotraj Unitek TMP. Po tem, ko uporabnik potrdi povezavo med računi, se na voljo na skenirnem seznamu sken. Ko je ta korak zaključen, lahko uporabnik preprosto poveže preglede pacientov z naročili podjetja Unitek TMP, s čimer postane hiter in učinkovit za pisarne, ki oddajo naročila z digitalnimi prikazi TRIOS®.

   Partnerstvo med 3M Unitek in 3Shape sledi temeljitemu kvalifikacijskemu procesu, ki zagotavlja natančnost in enostavnost uporabe za ortodonte. Digitalni vtisi iz širokega nabora skenerjev so bili odobreni za izdelavo sistema Incognito Appliance, popolna integracija TRIOS® skenerja pa prihrani korake za uporabnike in pomaga maksimalno povečati produktivnost obeh sistemov.

   "" Nova integracija TRIOS® naredi naš klinični potek dela pri pošiljanju primerov Incognito veliko lažje ", je dejal Lars Christensen, mag. Tandlaege, doktor znanosti. "" Sedaj lahko v programskem vmesniku TRIOS® preprosto izberemo "Incognito" in na spletnem portalu za upravljanje zdravljenja Unitek se prikaže datoteka s skeniranjem, ki je pripravljena za izbiro z našim naročilom. Enostavno in s popolnim nadzorom procesa. ""

   Dodatek: Dr. Christensen je član digitalne svetovalne komisije za 3Shape in je od 3M Unitek prejel honorarje za govore.