• Lingual Choice - Ortodontski izdelki september 2015

  The Lingual Choice
  • Lingualna izbira
   Dr. Neal Kravitz
   Ortodontski izdelki na spletu| 14. september 2015

   Povzetek:
   Dr. Neal Kravitz opozarja na prednosti, ki jih nudi lingualna ortodontija kot možnost zdravljenja. Z naraščajočim povpraševanjem po estetiki potrebuje bolnika, zakaj bi ortodonti morali vključiti jezikovno ortodontijo v svojo pisarno. Članek ponuja tudi študijo primerov, ki vključuje hibridno biomehaniko zgornjega loka s sistemom Incognito ™ Appliance System in spodnjim lokom s keramičnimi oporniki.

   Izvleček:
   S sistemom 3M Incognito ™ Appliance, ki ga uporabljam v svoji praksi, so nosilci in archwires prilagojeni pacientovi anatomiji, kar pomeni manj povečave in več nadzora. Kontrola je zagotovo izrednega pomena za dober zaključek, ko se ukvarjate z biomehaniko jezikovne ortodontije.

   To read the full article, please visit Orthodontic Products Online.

   Author:

   Dr. Neal D. Kravitz
   Neal D. Kravitz, DMD, MS, is a Diplomate of the American Board of Orthodontics and member of the Edward Angle Society. Kravitz has been published in numerous orthodontic journals, books, and educational materials. He lectures throughout the country and internationally on practice ethics, management, lingual orthodontics, and biomechanics. He currently maintains three thriving orthodontic practices in South Riding and Ashburn, Va, and White Plains, Md.