Incognito ™ Appliance System magazin

Lingualna ortodontija novice in informacije

 • Dobro se boste zavedali, da pacientom omogočite najboljše možno lingualno zdravljenje. Incognito ™ Appliance System magazin vam pomaga doseči boljše rezultate in izboljšati življenje z zagotavljanjem kliničnih člankov, novih posodobitev izdelkov, digitalnih inovacij in informacij o izobraževalnem tečaju.


Predstavljeni članki

Filtriraj po:
Razvrsti po:
Oznaka
Oznaka
 • Klinične prednosti uporabe RelyX ™ Unicem 2 cementa za lepljenje prilagojenih Incognito ™ naprav - november 2015

  Dr. Lars Christensen govori o značilnostih in koristih uporabe RelyX ™ Unicem 2 cementa s sistemom naprav Incognito ™. Dr. Christensen ponuja kratek komentar glede vezave in odstranjevanje cementa. Razpravlja tudi o svojih lastnih podatkih pridobljenih v praksi, ki dokazujejo uspeh s cementom.

  December 1, 1901 Klinične prednosti uporabe RelyX ™ Unicem 2 cementa za lepljenje prilagojenih Incognito ™ naprav - november 2015
 • Lingual Choice - Ortodontski izdelki september 2015

  Dr. Neal Kravitz opozarja na prednosti, ki jih nudi lingualna ortodontija kot možnost zdravljenja. Z naraščajočim povpraševanjem po estetiki podrobneje pojasnjuje, zakaj bi ortodonti morali vključiti jezikovno ortodontijo v svoje delo. Članek vsebuje študijo primerov s sistemom Incognito ™ Appliance.

  December 1, 1901 Lingual Choice - Ortodontski izdelki september 2015
 • Protokoli za povezovanje naprav sistema Incognito ™: Postopki po korakih

  Oglejte si vse protokole vezave sistema Incognito ™ Appliance System, ki se nahajajo v eni knjižici: Dual Cure vezava s samolepilnim cementom RelyX ™ Unicem 2 Automix, kemično povezovanje s Transbond ™ IDB Pre-Mix Cure kemičnim lepilom, ponovna vezava in vezavo na ne-emajl površine z RelyX Unicem 2.

  December 1, 1901 Protokoli za povezovanje naprav sistema Incognito ™: Postopki po korakih
 • Izpostavljeni izdelek: 3M ™ True Scanner

  Izpostavljen izdelek 3M ™ True Scanner. Produktivnost v vaši ortodontski praksi je pomembna. Dodajanje digitalnega sistema za vtise lahko naredi zelo veliko razliko. Preberite več o značilnostih in koristih optičnega bralnika.

  December 1, 1901 Izpostavljeni izdelek: 3M ™ True Scanner
 • Portal Unitek ™ za upravljanje zdravljenja | TMP je sedaj v celoti integriran s 3Shape TRIOS® intraoralnim skenerjem

  Portal za upravljanje zdravljenja Unitek ™ (TMP) in 3Shape Communicate ™ so bili v celoti integrirani in omogočajo ortodontom, da izkoristijo poenostavljen delovni potek pri uporabi 3Shape TRIOS® Intraoral Scanner za ustvarjanje naprav Incognito ™ ali Unitek ™ digitalnih modelov.

  December 1, 1901 Portal Unitek ™ za upravljanje zdravljenja | TMP je sedaj v celoti integriran s 3Shape TRIOS® intraoralnim skenerjem
Load More