Find-a-Doc Program

Registrirajte se za vključitev v orodje 3M Orthodontist Locator za bolnike. Promovirajte svojo pisarno, povečajte prepoznavnost in dosežite več bolnikov, ki iščejo ortodonta na spletu. Naj se bo bodočim pacientom preprosto povezati z vami prek telefona, elektronske pošte ali socialnih omrežij.

Pred uporabo spodnjega obrazca natančno preberite te pogoje uporabe.

1. Vaše soglasje. Z zagotavljanjem osebnih podatkov o vaši praksi se strinjate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tem 3M orodju »Find-a-Doc«. Če ne soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov, kot je opisano v teh določilih in pogojih, ne uporabljajte spodnjega obrazca.

2. Omejitve zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov. 3M zbira te podatke, da zbere seznam strokovnjakov, katere bodo lahko iskali potencialni pacienti, ki jih zanimajo 3M izdelki. Z zagotavljanjem vaših osebnih podatkov, soglašate, da 3M objavlja vaše podatke na svojih spletnih straneh za iskanje bolnikov in drugih posameznikov. V okviru tega programa bo 3M uporabljal samo podatke, ki so navedeni v teh pogojih uporabe, in v skladu s politiko zasebnosti 3M.

3.  Dostop do ali odstranitev osebnih podatkov. Osebne podatke, ki nam jih posredujete, lahko pregledate, popravite, posodobite ali odstranite tako, da se obrnete na 3M prek spodnjega obrazca.

3M si pridržuje pravico, da brez opozorila preneha s programom Find-a-Doc Search Engine ali s sodelovanjem zdravnika v programu. Ker je to neobvezen in brezplačen program, 3M odklanja vse garancije in v zvezi s tem programom in ne prevzema odgovornosti.


Posodobite obstoječi seznam Find-a-doc

Ali je vaša ordinacija že vključena v naš program Find-a-Doc? Če je tako, nam pošljite sporočilo in nam sporočite, katero vsebino želite posodobiti.


Pošljite nam sporočilo

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za 3M. Da bomo na vaše vprašanje odgovorili v najkrajšem možnem času, vas vljudno prosimo, da navedete nekaj ključnih informacij, vključno z vašimi kontaktnimi podatki. Na osnovi posredovanih podatkov, bo na vaše vprašanje odgovoril po e-pošti ali telefonu predstavnik podjetja ali eden od naših pooblaščenih poslovnih partnerjev, s katerimi bomo morda delili vaše osebne podatke v skladu s politiko zasebnosti 3M.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Pošlji sporočilo

Zahvaljujemo se vam, da ste se obrnili na podjetje 3M

Prejeli smo vaše sporočilo in zdaj obravnavamo vašo poizvedbo
Naš predstavnik vas bo kontaktiral po telefonu ali e-pošti.

An error occurred.