Find-a-Doc Program

Registrirajte se za vključitev v orodje 3M Orthodontist Locator za bolnike. Promovirajte svojo pisarno, povečajte prepoznavnost in dosežite več bolnikov, ki iščejo ortodonta na spletu. Naj se bo bodočim pacientom preprosto povezati z vami prek telefona, elektronske pošte ali socialnih omrežij.

Pred uporabo spodnjega obrazca natančno preberite te pogoje uporabe.

1. Vaše soglasje. Z zagotavljanjem osebnih podatkov o vaši praksi se strinjate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tem 3M orodju »Find-a-Doc«. Če ne soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov, kot je opisano v teh določilih in pogojih, ne uporabljajte spodnjega obrazca.

2. Omejitve zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov. 3M zbira te podatke, da zbere seznam strokovnjakov, katere bodo lahko iskali potencialni pacienti, ki jih zanimajo 3M izdelki. Z zagotavljanjem vaših osebnih podatkov, soglašate, da 3M objavlja vaše podatke na svojih spletnih straneh za iskanje bolnikov in drugih posameznikov. V okviru tega programa bo 3M uporabljal samo podatke, ki so navedeni v teh pogojih uporabe, in v skladu s politiko zasebnosti 3M.

3.  Dostop do ali odstranitev osebnih podatkov. Osebne podatke, ki nam jih posredujete, lahko pregledate, popravite, posodobite ali odstranite tako, da se obrnete na 3M prek spodnjega obrazca.

3M si pridržuje pravico, da brez opozorila preneha s programom Find-a-Doc Search Engine ali s sodelovanjem zdravnika v programu. Ker je to neobvezen in brezplačen program, 3M odklanja vse garancije in v zvezi s tem programom in ne prevzema odgovornosti.


Posodobite obstoječi seznam Find-a-doc

Ali je vaša ordinacija že vključena v naš program Find-a-Doc? Če je tako, nam pošljite sporočilo in nam sporočite, katero vsebino želite posodobiti.


Find-a-doc (Najdi zdravnika) registracijaVsa polja so obvezna, razen če je polje označeno kot neobvezno. Za registracijo več kot dveh lokacij ordinacij, pošljite dodatne obrazce.


  • Prosimo, vnesite svoje podatke o ordinaciji, tako kot želite da se prikažejo na seznamu

  •  Clarity™ ADVANCED Clear Braces
     Incognito™ Hidden Braces

  • Vnesite drugo lokacijo ordinacije, kjer primerno. Če želite registrirati več kot dve lokaciji, pošljite dodatne obrazce.

  •  
  • Z označevanjem polja, dajem svoje soglasje za prejemanje glasil, oglasov, anket in informacij o promocijah in ponudbah podjetja 3M (East) AG Podružnica Slovenija in družb podjetja po elektronski pošti, pošti, e-novicah, telefonu, itd. (kot opisano tukaj). Zavedam se, da bodo moji osebni podatki 3M (East) AG Podružnica Slovenija in družb podjetja v skladu s politiko zasebnosti 3M in da se bodo moji osebni podatki prenesli, shranili in/ali bili obdelani iz strani 3M in tretjih partnerjev v našem imenu, v državah zunaj Evropske unije, vendar vedno pod strogimi obveznostmi zaupnosti in varnosti.

  • Pošlji

Spremljajte nas
Spremeni lokacijo
Slovenija - slovenščina