O 3M Ortodontskih izdelkih in rešitvah

 • 3M Ortodontski izdelki ponujajo optimizirano učinkovitost, izvedbo in estetiko, ki vam pomagajo pri zagotavljanju odličnega zdravljenja, ki vodi do zadovoljnih pacientov. Kot vodilni v ortodontiki, vzpodbujamo 3M znanost za razvoj ortodontskih izdelkov, ki pomagajo skrajšati postopek zdravljenja, izboljšati ortodontsko izkušnjo in zagotovijo visokokakovostno estetiko, ki jo pričakujejo vaši pacienti. 3M ™ Ortodontski izdelki so namenjeni za rokovanje in postavitev brez težav, kar zmanjša trajanje sestankov in prihranek časa za vas in vaše paciente.

Naši ortodontski izdelki vam lahko pomagajo izboljšati ortodontsko zdravljenje in ohraniti zadovoljstvo vaših pacientov.

Ortodontski izdelki za bolj učinkovito zdravljenje in večje zadovoljstvo pacientov.

3M Ortodontski izdelki nudijo napredne zmogljivosti, estetiko in učinkovitost.

PREBRSKAJTE NAŠ KATALOG

Predstavljen ortodontski izdelek

 • APC ™ brezbarvno lepilo z nizkimi profilnimi nosilci Victory Series ™

  APC ™ brezbarvno lepilo z nizkimi profilnimi nosilci Victory Series ™

  Najbolj prodajani nosilci nudijo najboljšo učinkovitost lepljenja. Odpravite korak odstranjevanja bliskavice iz vezanja nosilca, tako da prihranite pomemben čas, ne da bi pri tem ogrozili trdnost vezi. Pacienti imajo tudi dodatno zaščito za zobno sklenino in hitrejše, lažje odstranjevanje nosilca iz zoba.

  Izvedi več >


Predstavljeni Ortodontski viri

 • Orthodontic Perspectives Innova

  Preberite najnovejšo izdajo 3M Orthodontic Perspectives Innova novice in pridobite dostop do širokega izbora pomembnih in zanimivih študij primerov ter člankov o ortodontskih izdelkih in možnostih zdravljenja.

  Preberite članke

 • Incognito™ aplikativni sistemski dnevnik

  Delajte učinkoviteje in dosežite boljše rezultate z najnovejšimi novicami in informacijami.

  Preberite članke


Kontaktirajte 3M Ortodontijo
Pokličite tehnično podporo

+ 386 1 2003 630 + 386 1 2003 630