trije zdravstveni delavci gledajo v računalniški zaslon

Iskalnik navodil za uporabo

Navodila za uporabo

Podjetje 3M si prizadeva olajšati vaše delo z zanesljivimi in kakovostnimi izdelki, ki so podprti s celovitim usposabljanjem, dokumentacijo, klinično in tehnično podporo ter podporo uporabnikom.

Naš regulativni portal vam omogoča*, da zlahka najdete navodila za uporabo za 3M izdelke za zdravje.

Za izbrane izdelke so na voljo tudi dodatne informacije, kot so izjava o skladnosti in druga potrdila.

  • Prenosni računalnik na belem ozadju, ki prikazuje domačo stran iskalnika 3M navodil za uporabo in zraven Littmann stetoskop.

    Za dostop do 3M navodil za uporabo kliknite na spodnji gumb. Naš regulativni portal se bo odprl v novem oknu brskalnika.

    Z iskanjem po besedilih ali z brskanjem po različnih kategorijah boste lahko poiskali navodila za uporabo specifičnega izdelka.

    Navodila za uporabo in dodatne vsebine, kot so izjave o skladnosti in potrdila, si lahko ogledate neposredno ali jih prenesete za poznejšo uporabo.

    POJDI NA ISKALNIK 3M NAVODIL ZA UPORABO 


Še vedno potrebujete pomoč?

Z veseljem vam pomagamo! Za nadaljnjo podporo se obrnite na našo ekipo za pomoč uporabnikom.


  • *Informacije na spletni strani iskalnika navodil za uporabo so namenjene zdravstvenim delavcem. Bolniki se morajo s svojim ponudnikom zdravstvenih storitev pogovoriti o svojih specifičnih bolezenskih stanjih in zdravljenju, kot tudi o informacijah, ki so na voljo na spletni strani, vključno s tveganji in koristmi uporabe določenih izdelkov in storitev, opisanih na tej spletni strani. Dokumenti bodo morda spremenjeni, zato pred uporabo vedno preberite najnovejšo različico na spletni strani iskalnika navodil za uporabo. Upoštevati morate, da z iskanjem številke izdelka morda ne boste našli prave različice navodil za uporabo za svoj izdelek. Navodila za uporabo, ki jih najdete na ta način, so namenjena samo uporabi v informativne namene in se ne smejo uporabljati kot nadomestilo za dejansko dokumentacijo izdelkov.