O 3M ustni negi

  • Pri 3M ustni negi spodbujamo vseživljenjsko oralno zdravje z razvojem inovativnih zobozdravstvenih in ortodontskih rešitev, ki vam pomagajo poenostaviti vaše postopke in nudijo pričakovane klinične rezultate. Z zgodovino vodenja v zobni in ortodontski industriji in z znanstvenim pristopom k razvoju izdelkov, smo ustvarili visokokakovostne, napredne izdelke, ki jih potrebujete, da bodo vaši pacienti še naprej nasmejani.

3M Ustna nega

Napredovanje v znanosti oralnega zdravja

Spodbujamo vseživljenjsko oralno zdravje z dokazanimi zobozdravstvenimi in ortodontskimi rešitvami.

PREBRSKAJTE NAŠ KATALOG IZDELKOV

3M Rešitve za ustno nego

  • Že zadnjih 10 zaporednih let imenovani kot najbolj inovativno podjetje s področja zobne industrije na svetu. 3M izdelki nudijo zobozdravstvenim strokovnjakom predvidljivost in nadzor za optimalne rezultate pri pacientih.

  • Vodilni v ortodontski industriji in estetskih rešitvah že več kot 60 let. 3M izdelki nudijo učinkovito in izboljšano izkušnjo zdravljenja za ortodonte in njihove paciente.


3M Ustna nega viri

  • 3M izdelki in storitve za ustno nego so zasnovani za pomoč zobozdravnikom pri izboljšanju oralnega zdravja in nege svojih pacientov.

  • 3M™ Akademija zdravstvene nege ponuja stalna izobraževanja za zdravstvene delavce. Ta strokovni trening in izobraževalni vir je namenjen vam, da se osredotočite na poglabljanje svojega strokovnega znanja in izboljšanje skrbi za pacienta.

  • 3M ima v našem jedru neprekosljivo znanost, ki nam daje edinstveno platformo za razvijanje izdelkov za potrebe ustne nege skozi celotno življenjsko obdobje.