3M™ lamelni disk 769F zbrusi var

Zmogljivost po ugodni ceni

Naredite prostor v svoji delavnici za 3M™ lamelni disk 769F


NOVI 3M™ lamelni disk 769F

 • Najnovejši član družine 3M lamelnih diskov omogoča vrhunsko brušenje po ugodni ceni. 3M™ lamelni disk 769F vsebuje natančno oblikovana 3M PSG zrna za dolgo življenjsko dobo in hitrejše rezanje v primerjavi z lamelnimi diski iz aluminijastega cirkonija. Zahtevajte vzorec in preizkusite to nepremagljivo kombinacijo zmogljivosti po ugodni ceni.


Lamelni disk, katerega ste čakali

Če ste iskali nedosegljivo kombinacijo zmogljivosti in ugodne cene, ne iščite več. Zahvaljujoč 3M natančno oblikovanim zrnom je lahko 3M™ lamelni disk 769F cenovno ugoden in obenem izredno zmogljiv.

 • Družina izdelkov 769F

  3M™ lamelni disk 769F s 3M natančno oblikovanimi brusnimi zrni in trpežno poliestrsko osnovo traja dlje in vzdrži zahtevno uporabo, kot je odrezovanje, brušenje varov in obdelavo robov. Poleg tega pusti končno obdelavo, ki je odlična za aplikacije, kjer je potreben srednje močan pritisk, denimo pri matiranju in pripravi površine.


Vgrajena vsestranskost aplikacij

V večini delavnic je lamelni disk najbolj vsestranski abraziv. 3M™ lamelni disk 769F prinaša vso vsestranskost, ki jo pričakujete od lamelnega diska – enostaven je za uporabo in pokriva široko paleto aplikacij. Vendar pa obstaja ena velika razlika: prekaša konkurenco pri delu in pri stroških.

 • Odrezovanje kovinskega roba z lamelnim diskom
  Predpriprava za varjenje

  Predpriprava za varjenje je lahko težava za večino lamelnih diskov. Toda nov 3M™ lamelni disk 769F je pripravljen sprejeti izziv. Njegova poliestrska osnova je kos delu pri visokem pritisku, 3M PSG zrna pa režejo skozi kovino brez pregrevanja ali izgube ostrine. Rezultat je povsem odbrušen rob, ki je pripravljen za varjenje.

 • Razigljevanje robov z lamelnim diskom
  Obdelava

  Po rezanju ostane rob pogosto oster. Odpravite postopek obdelave roba ne da bi pri tem poškodovali obdelovanec. 3M natančno obdelana zrna v 3M™ lamelnem disku 769F z lahkoto odbrusijo neobdelane in ostre robove. Ostal vam bo izdelek, pri katerem ni treba obdelovati robov in je pripravljen za naslednji korak.

 • Brušenje vara z lamelnim diskom
  Brušenje zvarov

  Da bi zbrusili var z lamelnim diskom potrebujete pravo kombinacijo mineralov in osnove. 3M™ lamelni disk 769F prinaša to kombinacijo. 3M natančno oblikovana zrna režejo hitreje in zdržijo dlje, saj se lomijo v nove ostre konice. Osnova se enakomerno obrablja in izpostavlja nove, ostre minerale za nadaljnje rezanje.


Čutite potrebo po hitrosti?

Če potrebujete še hitrejše rezanje, poskusite abrazive 3M™ Cubitron™ II

Naučite se več