3M proizvodnja
Ime slike

Precizno oblikovana brusna zrna. Ustvarjena za učinkovito brušenje.

3M™ Cubitron™ II brusno zrno ohranja ostre robove, ki režejo hitreje z manjšimi pritiski.

3M™ Cubitron™ II brusne in rezne plošče, fiber diski prinašajo najboljšo 3M tehnologijo precizno oblikovanih zrn za najtežja dela kot so predpriprava za varjenje, odstranjevanje varov, čiščenje površin po laserskih razrezih.
Plošče za brušenje lahko odstranijo enako ali večjo količino materiala z manjšimi pritiski, kar omogoča lažjo uporabo. Dobro za vaše zaposlene, dobro za vaš posel.

Za 3M™ Cubitron™ vzorec izdelka kliknite sem.


Lastnosti izdelka

Elektrostatično orientirana, trikotno oblikovana zrna, režejo hitreje.

 • Trajajo do dvakrat toliko kot običajna
  Trajajo do dvakrat toliko kot običajna

  Elektrostatično orientirana, trikotno oblikovana zrna, režejo hitreje.

 • Rez je bolj enakomeren, življenjska doba diska je daljša
  Rez je bolj enakomeren, življenjska doba diska je daljša

  Disk je primeren za lahko obdelavo robov, kot predpriprava za lakiranje ali kot čiščenje površin za varjenje. Posamezni robovi na trikotnem zrnu se lomijo sami tako, da nenehno predstavljajo ostro rezalno površino, zaradi česar je rez bolj enakomeren in podaljša življenjsko dobo diska.

 • Z manjšimi pritiski dosegamo izjemne rezultate
  Z manjšimi pritiski dosegamo izjemne rezultate

  Rezultat je, ko operater brusi hitreje, dokonča več proizvodov z enim diskom in z manj fizičnega dela ter utrujenosti.


Izvedite več o 3M™ Cubitronu™ II tehnologiji

Naredite razliko s trikotnimi minerali, ki ohranjajo ostrino.

3MTM CubitronTM II Teknolojisi

Z desetletnimi izkušnjami na področju keramičnih, brusnih in mikro tehnologij je 3M obnovil abrazive s 3M™ Cubitron™ izdelki. Skrivnost leži v revolucionarni tehnologiji precizno oblikovanih keramičnih zrn, ki jih je ustvaril 3M. Ko se trikotno oblikovano zrno obrablja, se nenehno lomi tako, da ohranja ostre robove, ki enakomerno režejo skozi material, kar omogoča izjemno dolgo življenjsko dobo in doslednost pri kateremkoli pritisku. To omogoča, da 3M™ Cubitron™ II fiber diski, rezne in brusne plošče delujejo še dolgo potem ko se konvencionalni brusni materiali obrabijo, oluščijo, zapolnejo in jih je potrebno zamenjati.Z izpolnitvijo spodnjih polj se strinjate, da vas kontaktira eden naših sodelavcev, da prejmete brezplačni vzorec.

 • Informacije koje dostavite na obrascu Kontaktirajte nas, koristiće se prema Vašem zahtevu i na način koji je opisan u našoj Politici privatnosti na internetu.

  Molimo Vas da imate u vidu da se ove informacije (iz prvobitnog i naknadnog odgovora) mogu preneti na server koji se nalazi u SAD, radi procene i memorisanja. Ukoliko niste saglasni sa ovakvom upotrebom Vaših ličnih podataka, molimo Vas da ne koristite sistem Kontaktirajte nas.

 • Pošlji
Hvala Vam što ste kontaktirali 3M.


Naš cilj je da na Vaš zahtev odgovorimo u roku od 24h. Ipak, neka pitanja zahtevaju kompleksniju analizu, kako biste dobili kompletan odgovor.


Informacije o izdelku

3M™ Cubitron™ II izdelki

Poglejte vse 3M™ brusne izdelke