Strokovna ekipa

Spoznajte strokovno ekipo

Blagovna znamka FUTURO™ izdeluje izdelke, ki spodbujajo večjo kakovost življenja naših strank. Naše izdelke podpira strokovna ekipa inženirjev in zdravstvenih delavcev ter tako skrbi, da blagovna znamka FUTURO ostane vodilna na področju opornic in bandaž.
Naši strokovnjaki razvijajo in preizkušajo tako obstoječe, kot tudi nove izdelke, ob tem pa upoštevajo potrebe naših strank. Tako zagotovijo, da so izdelki visoke kakovosti in inovativni. Vse to počnejo z enim ciljem: da bi vam pomagali živeti življenje brez omejitev.


Ralph Buschbacher, M.D

Strokovnjak za mišično-skeletni sistem – vodja FUTURO strokovne ekipe

Ralph Buschbacher, M.D., je specialist za fizikalno medicino in vodi strokovno ekipo FUTURO.
Dr. Buschbacher svoji ekipi zagotavlja sredstva za raziskovanje, razvijanje in testiranje novih materialov, tehnologij in izdelkov, poleg tega pa združuje učno gradivo in znanja vseh članov ekipe. S tem omogoči visoko kakovostne izdelke, ki jih naše stranke pričakujejo.

 • Ralph Buschbacher

  Je avtor več del in raziskovalec, ki prakticira mišično-skeletno medicino s poudarkom na medicini dela. Dr. Buschbacher k strokovni ekipi in znamki FUTURO doprinaša svoje znanje o tem, kako lahko opornice pomagajo ublažiti simptome, ki se pojavijo zaradi šibkosti mišic in bolezni sklepov.

  Zagotavlja, da je vsak izdelek FUTURO narejen s pomočjo najsodobnejše medicinske tehnologije.

  Dr. Buschbacher je s svojim usposabljanjem začel na Medicinski fakulteti Univerze v Virginiji, kjer je bil izbran za predstojnika svojega razreda. Objavil je več kot 50 manuskriptov, 25 knjižnih poglavij in 11 knjig o mišično-skeletni medicini. Trenutno pripravlja še 8 knjig, ki zajemajo njegovo stroko. Dr. Buschbacher je 6 let delal kot urednik Združenja akademskih fiziatrov, trenutno pa je član upravnega odbora omenjenega združenja.


Janette Cothrel, OTR

Delovna terapevtka

Janette Cothrel, O.T.R., je ena najbolj vsestranskih članov strokovne ekipe FUTURO™. Ima izkušnje s področja delovne terapije, fizične rehabilitacije, psihologije in razvoja izdelkov.
Cothreljeva pomaga pri razvoju izdelkov FUTURO in upošteva želje in potrebe strank.

 • Janette Cothrel

  Več let je delala v Metodističnem zdravstvenem centru v Indianapolisu, kjer je preučevala in zdravila poškodbe zgornjih okončin ter se osredotočala na rehabilitacijo in ocenjevanje delovnih okolij. Pred kratkim je bila članica ekipe, ki se je ukvarjala s programom rehabilitacije 0-3 ''Prvi koraki'' v bolnišnici Riverview v Noblesville, Indiana.

  Delala je v centru za rehabilitacijo odraslih v bolnišnici Our Lady of the Lake v Baton Rouge, Louisiana, in v šolskih sistemih okrožja Lake, Illionis, in Lawrence Township, Indiana.

  Poseduje patent ZDA za prilagodljiva oblačila.

  Cothreljeva trenutno piše magistrsko nalogo iz psihologije. Diplomirala je iz delovne terapije na Univerzi v Ohiu.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Fizioterapevt

FUTURO™ se lahko pohvali, da ima v svoji strokovni ekipi usposobljenega in izkušenega fizioterapevta. Ryan Gaynor veliko prispeva k razvoju, učinkovitosti in uporabnosti izdelkov FUTURO™.

 • Ryan Gaynor

  Ryan Gaynor je trenutno zaposlen kot fizioterapevt v Milwaukeeju, kjer dela v zasebni praksi in se osredotoča na ortopedska stanja s poudarkom na ročni terapiji. Pred tem je bil šest let zaposlen v Metodistični bolnišnici v Indianapolisu, kjer je delal z nacionalno priznanimi kirurgi in fiziatri. Osredotočal se je na zdravljenje ortopedskih poškodb delavcev.

  V Indianapolisu je postal pooblaščeni izvajalec masažne tehnike Active Release Techniques™ (ART)*, ki se je zelo razširila med športniki. Delal je z nogometno ekipo Colts iz Indianapolisa in njihovim kirurgom dr. Tomom Klootwykom.

  Ryan Gaynor je član Ameriškega združenja za fizioterapijo.

  Magistrsko nalogo iz fizioterapije je napisal na Univerzi v Indianapolisu, kjer je tudi napisal diplomsko nalogo.

  *Active Release Techniques™ je registrirana blagovna znamka družbe Active Release Techniques, LLC.


Michael Stonnington, M.D.

Ortopedski kirurg

Priznan kirurg travmatologije, zamenjave sklepov in športne medicine, Michael Stonnington, M.D., predstavlja velik del strokovne skupine FUTURO, kjer ima vlogo ortopedskega svetovalca.

 • Michael Stonnington

  Dr. Stonnington s pomočjo najsodobnejših tehnologij in tehnik pripomore k izdelavi udobnih in prilagodljivih izdelkov FUTURO, ki so primerni za različne poškodbe. Poleg tega se še vedno neprestano usposablja na področju nove travmatologije in ortopedije. Nedavno je tudi napisal dve poglavji v glavnem učbeniku o mišično-skeletnem sistemu.

  Dr. Stonnington je soustanovitelj ortopedskega oddelka v bolnišnici Forrest General v Mississippiju, ki deluje na področju takojšnje in napredne ortopedske kirurške oskrbe in življenjsko nevarnih travmatičnih poškodb.

  Tri leta je bil ortopedski kirurg v vojaški letalski bazi Keesler. Ena od njegovih nalog v vojski je bila, da je poučeval o zdravljenju na bojnem polju, zaradi česar je tudi odpotoval v Nepal, kjer je poučeval nepalsko kraljevo vojsko.

  Dr. Stonnington je z odliko diplomiral na Univerzi v Virginiji, prejel je tudi zdravstveno priznanje Univerze Duke. Na Univerzi na Floridi se je dolgo usposabljal na področju splošne ortopedije, ortopedske kirurgije, travmatologije, zahtevne artritične in športne medicine.


Ed Weaver

Višji oblikovalec

Ed Weaver kot višji oblikovalec veliko pripomore k oblikovanju izdelkov FUTURO™.

Ed Weaver trenutno oblikuje ortopedske opornice FUTURO, ki spadajo pod medicinske pripomočke I razreda in se prodajajo po celem svetu. Nadzoruje testni laboratorij za materiale in tehnične programe FUTURO.

 • Ed Weaver

  Preden se je pridružil znamki FUTURO, je delal kot inženir elektro-mehanskega oblikovanja sistemov za segrevanje tekočine za hipertermijo in hipotermijo. Kot inženir je tudi oblikoval sisteme kontrolnih inštrumentov ter sisteme za nadzor procesov.

  Ed Weaver je pred tem delal kot projektni inženir pripomočkov za ljudi s posebnimi potrebami. Delal je tudi v predsedstvu za delavska nadomestila v Ohiu, v predsedstvu storitev za slabovidne, zaposlitveni rehabilitaciji in rehabilitacijskih storitvah v Ohiu.

  Ed Weaver je leta 1992 diplomiral iz uporabnih znanosti strojništva in matematike na Univerzi Youngstown.


Dominic Julian

Višji inženir razvoja izdelkov

Dominic prinaša edinstvene izkušnje v strokovno skupino. Ima več kot 13 let izkušenj z oblikovanjem in razvijanjem opornic.

 • Dominic Julian

  Dominic se že več kot desetletje ukvarja z razvojem izdelkov, povezanih z biomehaniko. Njegove izkušnje in znanje so prispevale k razvoju raznolikih izdelkov. V tem času je bil odgovoren za oblikovanje in kakovost izdelkov, proizvodnjo, usposabljanje in razvoj embalaže.

  Preden je pričel z razvojem izdelkov FUTURO, je delal kot atletski trener. Delal je kot član zdravstvenega osebja, kjer je pomagal pri preprečevanju in ocenitvah poškodb, zdravljenju in rehabilitaciji. Dominic je diplomiral iz športnega treninga na Univerzi v Bostonu, magistriral pa je iz administrativnih študij.


Joann Lohr, M.D.

Direktorica vaskularnega laboratorjia Johna J. Cranleyja, bolnišnice Good Samaritan

Dr. Joann Lohr je že od leta 1992 direktorica vaskularnega laboratorija Johna J. Cranleyja bolnišnice Good Samaritan in članica aktivnega osebja. Prav tako je pomočnica programskega direktorja vaskularne kirurgije v bolnišnici Good Samaritan. Diplomirala je leta 1983 na Univerzi Wisconsin-Madison. Na Univerzi v Koloradu in Univerzi Marshfield Clinic je delala v interni medicini. Kirurško usposabljanje je dokončala v bolnišnici Joseph Mercy, leta 1990. Od 1990 do 1992 je delala kot žilna kirurginja v bolnišnici Good Samaritan. V tem času je dobila dve priznanji Kachelmacher Memorial Fellow Award na kliniki Kachelmacher Memorial Clinic v Loganu, Ohiu. Od 1992 do 1997 je bila tudi direktorica klinike. Od leta 1991 je diplomatka Ameriškega odbora za kirurgijo, kjer se je še dodatno usposobila na področju vaskularne kirurgije in kirurške oskrbe. Je članica Ameriške fakultete kirurgov. Služila je tudi kot uredniška recenzentka različnih revij, poleg tega je objavila številne raziskovalne študije.

 • Joann Lohr

  Joann Lohr je avtorica več knjižnjih poglavij o nenevarnem vaskularnem slikanju in uporabi vaskularnega laboratorija. Je registrirana vaskularna tehnologinja in je pomagala pri vzpostavitvi in vzdrževanju Intersocialne komisije za akreditacijo vaskularnih laboratorijev (ICAVL) v bolnišnici Good Samaritan.

  Joann Lohr je opravljala različne funkcije več nacionalnih društev in je bila članica izvršilnega odbora Društva vaskularne kirurgije (SVS), Ameriškega venskega foruma (AVF) in Društva za klinično vaskularno kirurgijo (SCVS). Pred kratkim je sestavila učni načrt za vaskularno kirurgijo. Bila je predsednica AVF in SCVS. Je članica Sveta za izobraževanje SVS in predsednica odbora za razvoj zdravstvenih programov. Je članica društva vaskularne kirurgije. Je predsednica Sveta za izobraževanje AVF. Vaskularno kirurgijo prakticira v Cincinnatiju od leta 1992. Je članica medicinskega izvršnega odbora bolnišnice Good Samaritan, kjer dela tudi kot tajnica in blagajnik.

Sledite znamki FUTURO™:
FUTURO je blagovna znamka podjetja 3M.
Spremeni lokacijo
Slovenija - slovenščina