• Povezali smo se s prvakom svetovne triatlonske serije ITU Javierjem Gómez Noyo, da bi poudarili prednosti naše ponudbe opornic in bandaž, ki je vodilna v svetu.

  Javier je bil od leta 2006 eden najuspešnejših triatloncev na svetu, saj je v Londonu leta 2012 postal petkratni prvak svetovne triatlonske serije ITU in srebrni olimpijec v Londonu, poleg tega pa je v svoji karieri osvojil številne druge naslove.

  Je inspirativni lik, ki je študiral inženirstvo, vendar je prešel na športnega profesionalca. Javier surfa, igra kitaro, prispeva k UNICEF-u in sodeluje z univerzo v Galiciji, da bi spodbudil mlade v športu.

  Neverjetno je, da kljub temu, da je leta 2015 doživel hudo poškodbo komolca, Javier nikoli ni obupal in se je v celoti vrnil po nove zmage ter si pridobil več naslovov in uspehov. Njegov strasten in odporen duh sta prava za ambasadorja blagovne znamke FUTURO™.


 • Tek

Facebook

Spremljajte Javierjevo Facebook stran za preizkušnje, težave in triatlone svetovnega prvaka.


 • Javier Gomez nosi opornico za komolec Futuro

  FUTURO - podpora, ki jo potrebujete, da nadaljujete.

  Za ciljano podporo in udobje Javier uporablja vrsto izdelkov FUTURO™ za zagotovitev prileganja in kompresije, ki ju potrebuje med treningom.