3M elektronika

Ženska uporablja tablični računalnik v podatkovnem središču.
S pomočjo naše tehnologije izdelajte naprave, ki bodo jutri dale svetu energijo.
Poglejte elektronske izdelke

Trg elektronike

Sprememba načina življenja, inovacija za inovacijo

Od storitev za stranke, prek letalstva, do kirurških posegov, skupno vsem je, da svet postaja vse bolj avtomatiziran. V osrepredju revolucije sta programska oprema in elektronika. 3M se posveča razvoju izdelkov, ki ne izboljšujejo samo današnje elektronike, pač pa tudi spodbujajo inovativnost za ustvarjanje jutrišnje sodobne tehnologije.


Elektronski izdelki

Vsi elektronski izdelki

 

 • Spreminjamo način življenja, inovacije si sledijo

  Od storitev za stranke, prek letala do kirurških posegov, svet postaja vse bolj avtomatiziran. V osrepredju revolucije sta programska oprema in elektronika. Podjetje 3M se posveča ustvarjanju izdelkov, ki poleg izboljševanja današnje elektronike, nudijo zmožnost uvajanja inovacij in naprednih tehnologij jutrišnjega dne. Od svetlejših in jasnejših zaslonov vaših mobilnih naprav do zmožnosti, da ključni elektronski sistemi ostanejo sposobni za delovanje v izrednih razmerah. Na trg prinašamo nove izdelke in pomagamo uvajati naslednjo generacijo elektronike.

 • Elektronski izdelki

  Odkrijte 3M izdelke, ki poganjajo prihodnost.

  Vsi elektronski izdelkiArrow

 • 3M znanost. V službi življenja.™

  Pri vsem, kar počnemo v okviru naše nove blagovne znamke, upoštevamo vse znanstvene dosežke.

  VečArrow


Inovacije v akciji

Inovacije v akciji


O elektronskih trgih v 3M

 • V 3M smo strokovnjaki, ki vam pomagamo ustvarjati ideje, ki so gonilo prihodnosti. Ustvarajamo vse od projektorjev in slušalk do prevodnih trakov ter rešitev za hlajenje podatkovnih središč. Naši proizvodi vam pomagajo pri upravljanju stroškov in reševanju problemov z oblikovanjem. Naši visoko odsevni filmi pripomorejo, da so vaši izdelki svetlejši, medtem ko fluidi Novec™ pomagajo pri hlajenju naprav, kar omogoča njihovo večjo stabilnost in zanesljivost. Zavezani smo, da vam pomagamo izboljšati izdelke za potrošnike.