• Podjetje 3M je napovedalo novo organizacijo oddelka 3M Oral Care.

  julij 08, 2015
  • ST. PAUL, Minn. - 8. julij, 2015 - V skladu s strategijo podjetja 3M za povečanje ustreznosti kupcev je podjetje napovedalo oblikovanje 3M Oral Care, ki združuje nekdanjo 3M ESPE Dental in 3M Unitek Ortodontijo v eno novo divizijo, ki jo vodi podpredsednik in generalni direktor James D. Ingebrand.

   "Z razvojem naših močnih blagovnih znamk in tehnologij bo 3M Oral Care, naša temeljna moč v znanosti in inovativnosti izkoristila, da bi zagotovila celovit sklop rešitev v kontinuumu ustne nego zobozdravnikov in ortodontov, da bi izboljšali rezultate pacientov," je povedal Joaquin Delgado, izvršni direktor podpredsednik, 3M Health Care Business Group.

   "Zavezani smo k nadaljnjemu razvoju naših več kot pol stoletja razvoja in inovacij v oralni zdravstveni industriji," je dejal Ingebrand. "To bo pospešilo naš zagon, saj bomo še naprej zagotavljali kakovostne inovativne rešitve za zdravnike in njihove bolnike."

   3M je bilo nedavno priznano kot "Najbolj inovativno dentalno podjetje", ki jo je podelilo podjetje Anaheim Group (izdajatelj Dental Fax Weekly) že desetič zapored, nadaljevalo z novimi idejami za zobozdravstvo. Širok izbor dentalnih izdelkov 3M vključuje restavracije, krone in mostove, mini-zobne vsadke, preventiva, nadzor nad okužbami in lepotno zobozdravstvo. Poleg tega 3M pomaga integrirati napredne tehnologije digitalne tehnologije in materialov s pomočjo CAD / CAM zobozdravstva in digitalnih odtisov. 3M je v zobozdravstveno industrijo prinesel številne neverjetne inovacije, med njimi prvi obnovitveni material zobne barve, prvi samolepilni univerzalni smolni cement, prvi nano-ionomer, prva tempirana, začasna krona in prvo avtomatizirano mešanja materialov za odtis.

   Ponudba rešitev v kontinuumu oralnega zdravja ni nov koncept za 3M. Eden od primerov inovacij 3M je 3M™ True Scanner za digitalno odtiskovanje z izredno natančnostjo, preprostostjo uporabe, prilagodljivostjo in nadzorom, za široko paleto zobnih restavracij in ortodontskih aparatov. Izdelek postaja široko sprejet v skupini zobozdravnikov in ortodontov in pomaga pri določanju novih standardov oskrbe v industriji v smislu učinkovitosti in natančnosti.

   3M je znan tudi po vodilnih ortodontskih rešitvah. Nedavne novosti vključujejo: Clarity Advanced Ceramic Brackets, ki združujejo briljantno estetiko z dosledno trdnostjo in majhnim dizajnom nosilca za izboljšano udobje bolnika; APC™ Flash-Free Adhesive, ki omogočajo zdravnikom, da se premikajo neposredno od postavitve nosilcev do konca postopka, ne da bi odstranili svetilko - brez čiščenja; in Victory Series™ Superior Fit Buccal Tubes, zasnovane z veliko sestavljeno obrisno podlago za odlično prileganje, za enostavno vstavljanje žic in nizko profilno in navojno sponko za udobje bolnika; in "nevidne" 3M™ Incognito™ skrite aparate, ki so postavljeni na jezični strani zob za visoko estetsko zdravljenje.

   O 3M

   Na 3M uporabljamo znanost za izboljšanje vsakdanjika življenja. S $ 30 milijardno prodajo, se 90.000 zaposlenih povezuje s strankami po vsem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M najdete na naslovu www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   Kontakt za medije

   Za 3M: John Cornwell, 651-733-7698