• Podjetje 3M je podelilo licenco za tehnologijo barvanja dentalne keramike podjetju Dental Direkt.

  avgust 02, 2016
  • ST. PAUL, Minn. - 2. avgust, 2016 – Podjetje 3M je danes objavilo, da bo po dobljeni tožbi zaradi kršitve patenta v Nemčiji zoper Dental Direkt GmbH, ki vključuje tehnologijo, ki omogoča barvanje keramičnih zobnih restavracij, pridobili licenco za patentirano tehnologijo od 3M.

   Patentirana tehnologija 3M omogoča barvanje neprepustne keramike z barvami, ki se ujemajo z zobozdravstvenimi restavracijami, do naravne barve zob bolnikov. 3M je licenciral svoje patente v večino zobozdravstvene industrije, vključno z Vito Zahnfabrik H. Rauter GmbH & Co. KG in Vident Inc., Dentsply Prosthetics US LLC in Dentsply International Inc., Zirkonzahn GmbH, Wieland Dental + Technik GmbH & Co. KG, Ivoclar Vivadent AG, Metoxit AG in White Peaks Dental Solutions. Preko teh pridobiteljev licence, pacienti po vsem svetu uživajo prednosti zobnih restavracij, ki ustrezajo naravni barvi zob. Podjetje 3M ostaja odprto za to, da licencira to tehnologijo drugim zainteresiranim strankam.

   3M se zavzema za izboljšanje ustne oskrbe s stalnimi naložbami v raziskave in razvoj. Skupina Anaheim je v preteklih 11 letih priznala oddelek za ustno nego 3M kot najbolj inovativno zobozdravstveno podjetje. Priznanje se dodeli na podlagi števila patentnih prijav, 510 000 dovoljenj in novega uvajanja izdelkov.

   O 3M

   Na 3M uporabljamo znanost za izboljšanje vsakdanjika življenja. S $ 30 milijardno prodajo, se 90.000 zaposlenih povezuje s strankami po vsem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M najdete na naslovu www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   Kontakt za medije 

   3M
   Fanna Haile-Selassie | 651-736-0876