• Podjetje 3M pomaga zobozdravnikom narediti odličen prvi vtis.

  december 01, 2015
  • ST. PAUL, Minn. - (1. december, 2015) - Odličen prvi vtis je pomemben. Zlasti za zobozdravnike in zobozdravstvene laboratorijske strokovnjake, ki sodelujejo pri ustvarjanju najvišje možne kakovostne zobne restavracije za paciente. Če se nepravilno vzame zobni odtis, to pomeni ponavljajoče obiske pacienta in zobozdravnika, ker v zobozdravstvenem laboratoriju morda ne morejo ustvariti kakovostne končne restavracije. Slabe odtise pošljejo nazaj v dentalni laboratorij, da jih popravijo. To predstavlja veliko izgubo produktivnosti in prihodka za zobozdravstveno prakso.

   Ujemanje idealnega odtisa je lahko izziv za celo najbolj zahtevno zobozdravstveno osebje, vendar obstaja nekaj preprostih nasvetov in dobrih praks, ki lahko močno izboljšajo rezultate. 3M ustne nege je izboljšal svoje 3M vodnik za odpravljanje težav odtiskovanja, da bi izboljšali sposobnosti za prikazovanje. Z novim optimiziranim spletnim vodnikom se lahko zobozdravniki počutijo suvereni v celotnem procesu odtiskovanja, kar pomaga pri zagotavljanju natančnih rezultatov.

   Vodnik za odpravljanje težav odtiskovanja je interaktivno digitalno orodje, ki zobozdravnikom omogoča hitro iskanje odgovorov na 12 najpogostejših težav v postopku odtiskovanja z neposrednim dostopom do ustrezne rešitve. Vodnik vsebuje tudi povezave do izobraževalnih virov, vključno z izobraževalnimi videoposnetki in tehničnimi podatki za nadaljnjo podporo za uporabo ustrezne tehnike.

   "Oblikovanje odtisov je lahko težavno, ker je v tem procesu veliko spremenljivk. Ta vizualni vodnik mi ponuja praktične nasvete o tem, kako preprečiti tipične probleme, ki se lahko pojavijo med postopkom odtiskovanja. Prav tako ponuja rešitve, ki omogočajo ustvarjanje zelo podrobnih in natančnih odtisov v prvem poskusu," je dejal dr. James Braun, DDS, MS, "Poleg tega, da ponudim nekaj najnaprednejših in najkakovostnejših materialov za odtise, 3M podpira mojo prakso tako, da mi zagotavlja ustrezna orodja za klinično izobraževanje, kot je Vodnik za odpravljanje napak odtiskovanja."

   Natančen prvi odtis nas privede do srečnejših bolnikov in boljšega postopka za vse vpletene. Še danes si oglejte navodila za odpravljanje napak odtiskovanja.

   O 3M ustni negi

   3M ustna nega spodbuja doživljenjski oralno nego z inovativnimi rešitvami, ki strokovnjakom za ustno nego pomagajo doseči večji klinični, strokovni in osebni uspeh. Več o tem na 3MESPE.com (zobozdravstvo) ali 3MUnitek.com (ortodontija).

   3M je blagovna znamka podjetja 3M ali 3M Deutschland GmbH. Po licenci v Kanadi. © 3M 2016. Vse pravice pridržane.

   O 3M

   Na 3M uporabljamo znanost za izboljšanje vsakdanjika življenja. S $ 30 milijardno prodajo, se 90.000 zaposlenih povezuje s strankami po vsem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M najdete na naslovu www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   Od:
   3M Oral Care
   2510 Conway Avenue
   St. Paul, MN 55144-1000

   Kontakt:
   Emily Finley
   Karwoski in pogum
   (612) 342-9732
   e.finley@creativepr.com