• Dediščina inovacij se za 3M Oral Care nadaljuje.

marec 30, 2016
    • ST. PAUL, Minn. - 30. marec, 2016 - S 95 inovacijami v letu 2015, je bilo podjetje 3M kot najbolj inovativno podjetje v dentalni industriji, zaslužno z neizprosnim zavzemanjem za znanstvene inovacije. Z osmimi zaporednimi zmagami se je podjetje 3M na Inovacijskem rangu Theheimheim Group, uvrstilo na sam vrh, s 25 odstotki več inovacij kot katere koli drugo dentalno podjetje.

Anaheim Group indeks združuje število patentov Ec / WIPO, patente ZDA in ZDA 510 tisoč dovoljenj in je najboljše merilo za zobozdravstveno industrijo splošne moči tehnologije in zmogljivosti.

S svojo zavezo k izboljšanju življenja skozi znanost, 3M še naprej izboljšuje lastne inovacije. Proizvajalec nešteto nagrajenih izdelkov pod blagovnimi znamkami Filtek™, RelyX™ in Scotchbond™, so inovativne 3M inovacije razvite znotraj naših zidov. Interdisciplinarna sodelovanja so navdihnile številne 3M največje inovacije v zobni industriji, vključno s pionirsko uporabo cirkonijevih obnovitvenih materialov in uvajanjem nanotehnologije za izboljšano estetiko in zmogljivost v univerzalnem obnovitvenem materialu.

"Prejemanje najbolj inovativne časti za več kot desetletje je dokaz, da se 3M odlikuje z uporabo znanosti, ki pomaga ljudem da ostanejo zdravi," je povedal James D. Ingebrand, podpredsednik in generalni direktor oddelka za ustno nego 3M. "Vsak dan raziskujemo nove načine za vplivanje na življenje, saj stalno sledimo novim proizvodom in procesnim inovacijam s poudarkom na spodbujanju vseživljenjskega oralnega zdravja za vse."

Če želite izvedeti več o 3M, obiščite spletno mesto 3M.com/Dental ali 3M.com/Ortho.

O 3M
      Na 3M uporabljamo znanost za izboljšanje vsakdanjika življenja. S $ 30 milijardno prodajo, se 90.000 zaposlenih povezuje s strankami po vsem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M najdete na naslovu www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

Od:

3M Oral Care