• Podjetje 3M se je povezalo z podjetjem BlueLight Analytics, da bi ponudilo storitev testiranja polimerizacijskih lučk checkMARC®.

  januar 18, 2017

  • ST. PAUL, Minn. – (18. januar 2017) – Strokovno osebje v zobozdravstu si želi predvidljivosti in zaupanja v izdelke ter postopke, a ko gre za dentalne materiale za polimerizacijo z lučko, naletijo na veliko in pogosto neurejeno področje opreme za polimeriziranje z lučko in protokolov za materiale.

   Restavracijsko zobozdravstvo ustvari več kot polovico prihodkov zobozdravnikov1, težave pa pomenijo precejšnjo količino časa na stolu, ki ga ni mogoče zaračunati. Materiali za restavracije za polimerizacijo z lučko, uporabljeni v dentalnih postopkih, so pogosto krivi za napake, slabše rezultate in druge težave. Samo optimalni materiali za restavracije poskrbijo za rezultate, ki jih zahtevajo zobozdravniki in želijo pacienti. Vendar so lučke za polimerizacijo, uporabljene v zasebnih praksah, pogosto v slabem stanju. Nedavni dokazi so pokazali, da v številnih primerih protokoli za polimerizacijo z lučkami, ki jih uporabljajo zobozdravniki, ne bodo prinesli zahtevane ozdravitve2.

   Podjetje 3M se je povezalo s podjetjem BlueLight Analytics, da bi ponudilo checkMARC, profesionalno storitev (NIST3-traceable) za potrjevanje rezultatov lučke za polimeriziranje in določanja zahtevanih časov zdravljenja za vsako kombinacijo lučke za zdravljenje in materiala v stomatoloških klinikah.

   S sistemom checkMARC bo podjetje 3M testiralo in prepoznalo učinkovitost lučk za polimerizacojo v dentalnih ordinacijah. Glede na rezultate bo podjetje 3M ponovno pregledalo trenutno veljavne protokole za polimeriziranje z lučkami in skupaj s stomatološko kliniko prepoznalo priložnosti na podlagi rezultatov za izboljšavo kliničnih rezultatov in zadovoljstva pacientov.

   Kot vodilno na trgu v restavracijskem zobozdravstvu4, je podjetje 3M zavezano zagotavljanju najnovejših tehnologij in inovacij v zobozdravstvu dentalnim strokovnjakov za izboljšanje produktivnosti njihovih praks.

   Stomatološke klinike vabimo, da stopijo v stik s svojim prodajnim predstavnikom 3M ali pokličejo 1-800-634-2249, da se dogovorijo za sestanek ter testirajo svoje lučke za zdravljenje ali pregledajo protokole za zdravljenje. Za več informacij obiščite 3M.com/curinglights.

   Za več informacij o tehnologiji checkMARC obiščite: www.checkmarc.net

   3M zobozdravstvo promovira ustno zdravje in dobro počutje za celo življenje prek inventivnih rešitev, ki pomagajo strokovnjakom za ustno nego doseči večji klinični, profesionalni in osebni uspeh. Več na 3M.com/oralcare

   Več o podjetju 3M
   V podjetju 3M znanost uporabljamo na načine, ki izboljšujejo vsakodnevno življenje. Z 32 milijardami USD prodaje se naših 90.000 zaposlenih povezuje z našimi strankami po celem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M za težave sveta na www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   3M je zaščitena blagovna znamka podjetja 3M ali 3M Deutschland GmbH. Za Kanado uporaba na podlagi licence. © 2017, 3M. Vse pravice pridržane.

   O podjetju BlueLight Analytics®

   Podjetje BlueLight Analytics® je tehnološko podjetje s področja zdravstvene oskrbe, specializirano za merjenje svetlobne energije. Lastniške tehnologije podjetja BlueLight potrjujejo in umerjajo svetlobni vir, uporabljen v kliničnih zdravljenjih. Prepoznavna tehnologija podjetja checkMARC® se za testiranje lučk za polimerizacijo na dentalnih klinikah trenutno uporablja po celotni Severni Ameriki, Evropi in Avstraliji.

   Več o podjetju BlueLight na www.curingresin.com ali na Twitterju @BlueLight_Inc.

   checkMARC je registrirana blagovna znamka podjetja BlueLight Analytics inc. © 2017. Vse pravice pridržane.

   OD:
   3M ustna nega
   2510 Conway Avenue
   St. Paul, MN 55144-1000

   Stik:
   Michael Gugala
   Karwoski & Courage
   (612) 342-9604
   michael.gugala@creativepr.com


   1  Anketa DIAC, 2014
   2 Podatki BlueLight Analytics so na voljo
   3 NIST = Nacionalni inštitut za standarde in tehnologije
   4 Marketing strateških podatkov, 2016