• Prihodnost digitalnega skeniranja na zaslonu na 3M Digital Exchange

  oktober 05, 2015
  • ST. PAUL, Minn. - (5. oktober, 2015) - Ko Dr. Jan Güth sproži svoj 3M™ True Definition Scanner za skeniranje pacienta, to ni več samo digitalni odtis, da bi naredili krono, temveč tudi digitalni zapis za pomoč pri načrtovanje komunikacije in zdravljenja bolnikov za izboljšanje rezultatov. Hkrati dr. Rick Fritz uporablja podatke o digitalnem skeniranju kot del svojega ortodontskega načrta zdravljenja za učinkovitejšo in učinkovitejšo zdravljenje svojih bolnikov. Od prihoda naprave so digitalni ustni skenerji napredovali izven orodja za krone in mostove in so začeli spreminjati način dela zobozdravnikov v praksi in napajajo novo plat digitalne zobozdravstva. To je duh inovacij, ki je bil praznovan na dogodku 3M Digital Exchange v St. Paulu, Minn, 1. in 2. oktobra, in kar ohranja 3M napredno v zobozdravstvu.

   3M Digital Exchange je združil zobozdravnike in ortodonte svetovnega razreda, da bi razpravljali o najnovejših trendih digitalne ustne nege. Dogodek se je začel z glavnim naslovom, ki se osredotoča na prihodnost prepletenih tehnologij, oblikovanja in vedenj, ki bodo oblikovali način sodelovanja. Dr. John Kois, direktor Kois centra, je razpravljal o nedavno napovedanem sodelovanju s 3M Oral Care in o tem, kako bo njegov intraoralni skener igral ključno vlogo pri celovitem oralnem zdravstvenem pregledu v prihodnosti. Dr. Kois je občinstvo pozval, naj razmišljajo o intraoralnem skenerju kot orodju za računalniško podprto odločitev, ne le o orodju za avtomatizacijo procesa. Med dvodnevnim dogodkom so udeleženci imeli priložnost poslušati mnoge strokovnjake v industriji, ki so razpravljali o najnovejših uporabah in napredku v digitalni tehnologiji, vključno z digitalnimi poteki dela za ortodonte, uporabo socialnih medijev za razvijanje prakse, odprto arhitekturo in še več. Predstavitve so omogočile vpogled v inovacije, ki se dogajajo v 3M in v industriji kot celoti in preučila, kako današnji napredki ponujajo zdravnikom ustvarjalne rešitve, da ostanejo v koraku s trendi.

   "Smo srečni, da imamo tako nadarjene, angažirane in predane skupine klinik za naše partnerje," je povedal Dan McMaster, svetovni poslovni direktor v 3M Oral Care. "Ker nam še naprej kažejo širino zmogljivosti teh digitalnih orodij in ker z njimi sodelujemo, da bi bil proces lažji, cenovno dostopnejši in zanesljivejši, bo prihodnost znatno kristalizirala. Lepo je videti tehnologijo, ki se giblje od prvih uporabnikov do večine zobozdravstva. "

   "Neverjetno je, kako daleč so skenerji prišli v zadnjih nekaj letih, takšni dogodki pa nam kažejo, kam lahko gre tehnologija," je dejal dr. Daniel Poticny.

   "V zadnjih dveh dneh sem videl, kako moji vrstniki povečujejo sprejemljivost zdravljenja in povečujejo svoje prakse z uporabo tehnologije za intraoralno skeniranje. To je navdihujoče."

   Če želite izvedeti več o skenerju 3M True Scanner, obiščite spletno mesto 3M.com/TrueDef.

   O 3M ustni negi

   3M ustna nega spodbuja doživljenjski oralno nego z inovativnimi rešitvami, ki strokovnjakom za ustno nego pomagajo doseči večji klinični, strokovni in osebni uspeh. Več o tem na 3MESPE.com (zobozdravstvo) ali 3MUnitek.com (ortodontija).

   O 3M

   Na 3M uporabljamo znanost za izboljšanje vsakdanjika življenja. S $ 30 milijardno prodajo, se 90.000 zaposlenih povezuje s strankami po vsem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M najdete na naslovu www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   Od:
   3M Oral Care
   2510 Conway Avenue
   St. Paul, MN 55144-1000

   Kontakt:
   Vanessa de Bruijn
   Karwoski & Courage
   (612) 342-9670
   v.debruijn@creativepr.com