• 3M Oral Care in Kois Center sodelujeta pri izboljšanju ustnega zdravja in dobrega počutja z učenjem na podlagi znanosti. Kois Center je za optično branje ustne votline izbral optične čitalnike True Definition 3M™.

  julij 23, 2015
  • Seattle, WA - (23. julij, 2015) - Digitalna tehnologija spreminja zobozdravstvo in zobozdravstveno vzgojo. Center Kois že dolgo velja za vodilo podjetje pri uporabi znanosti in tehnologije za napredovanje zobozdravstva. Danes je na svojem letnem izobraževalnem simpoziju v Seattlu Kois Center napovedal novo partnerstvo s 3M, zanesljivim voditeljem pri uporabi znanosti in tehnologije za izboljšanje ustnega zdravja. Cilj sodelovanja je izboljšati oralno nego z naprednimi tehnologijami in izobraževanjem.

   Kois Center je kot prvi korak izbral 3M™ True Scanner za svoje izobraževalne ponudbe. Poleg tega bo Kois Center pionir na področju naprednega izobraževalnega tečaja, ki se bo začel kasneje letos za nove digitalne delavnice in aplikacije, ki uporabljajo 3M True Scanner True Definition. Center Kois najavlja tudi sodelovanje s programsko opremo Evidentiae, novo spletno aplikacijo, ki je namenjena uporabi natančnih intra-ustnih podatkov o skeniranju, ki temeljijo na celovitih načelih ocenjevanja tveganja in načinu načrtovanja zdravljenja podjetja Kois.

   "Digitalno tehnologijo na tej točki so predvsem uporabljali zobozdravniki kot orodje za avtomatizacijo obstoječih zobnih postopkov," je dejal dr. John Kois, lastnik in ustanovitelj Kois centra. "Razburljiva priložnost za nas, da gremo naprej je, da uporabimo to novo tehnologijo kot inteligentni analitični sistem, ki predvideva, načrtuje in komunicira vrsto zdravljanja. Za uresničitev te vizije smo potrebovali sistem za zajem podatkov, ki ni bil le zelo natančen, dostopen in enostaven za uporabo, vendar smo potrebovali tudi partnerja, kot je 3M, ki deli svoje vrednote in našo vizijo za prihodnost. "

   "Resnična digitalna replika ustne anatomije bo bistvena sestavina zapisa bolnika o prihodnosti," je dejal Dan McMaster, globalni poslovni direktor 3M Digital Oral Care. "Ne samo zato, ker je izhodišče najnaprednejših zobozdravstvenih postopkov, vendar je to najlažji način komuniciranja s pacientom in najučinkovitejši način spremljanja sprememb skozi čas. Dr. Kois in zaposleni v Center Kois so resnični vizionarji v razumevanju tega, kako uporabiti te digitalne podatke, da bi prakso zobozdravstva izvajali na novi ravni, zato smo veseli, da skupaj z njimi sodelujemo pri tej najpomembnejši zdravstveni pobudi. "

   Predogled nove ponudbe je bil predstavljen na fakulteti Kois danes na letnem simpoziju in bo začel fazo ocenjevanja z izbranim kolegijem Kois v preostali polovici leta 2015. Za več informacij o 3M True Definition Scannerju obiščite www.3M.com/TrueDef . Več informacij o centru Kois najdete na www.koiscenter.com

   O 3M

   Na 3M uporabljamo znanost za izboljšanje vsakdanjika življenja. S $ 30 milijardno prodajo, se 90.000 zaposlenih povezuje s strankami po vsem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M najdete na naslovu www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   O centru Kois

   Center Kois je didaktični in klinični program, ki vsebuje celovit učni načrt programa Kois iz 9 predmetov, z najnovejšimi dosežki v estetiki, implantaciji in restavrativni zobozdravstvu. Omogočanje motiviranim zobozdravnikom doseganje izrednih ravni, širjenje znanja in veščin uporabe v restavrativni zobozdravstvu

   Od:
   3M Oral Care
   2510 Conway Avenue
   St. Paul, MN 55144-1000 USA
   ATTN: Ashley Haslund

   Kontakt:
   Vanessa de Bruijn
   Karwoski & Courage Public Relations
   (612) 342-9670
   v.debruijn@creativepr.com