• Podjetje 3M predstavlja kompozit Bulk Fill z izboljšano estetiko.

  april 01, 2017

  Namestitev v enem koraku za hitre in preproste estetske rezultate

  • ST. PAUL‚ Minn. – (1. april 2017) – Po besedah strokovnjakov za vodenje stomatoloških praks je eden glavnih razlogov, zakaj pacienti zapustijo ordinacijo ta, da jih redko sprejmejo pravočasno. Spremenljivke pri pacientih in drugi zapleti ter zapolnjen urnik lahko hitro povzročijo igro mačke in miši. Podjetje 3M razume spremenljivke v urniku zobozdravnikov, ki jih ni mogoče nadzorovati, zato se tehnologija podjetja 3M osredotoča na tista področja, ki jih je moč nadzorovati - kot je uporaba novega materiala za restavracije 3M™ Filtek™ Bulk Fill Posterior. Za posteriorne restavracije, vam ta tehnologija omogoča hitro in preprosto namestitev v enem koraku z izboljšano estetiko, kar prinaša učinkovite klinične rezultate, ki zobozdravnikom pomagajo ostati znotraj urnika.

   »Bulk fill kompoziti so v zadnjih letih postali priljubljeni zaradi svoje preprostosti in hitrosti, vendar je koncept »hitreje, preprosteje« pogosteje šel na račun estetike,« je povedal Eric Wenzel, globalni poslovni vodja za 3M Oral Care za direktne restavracije. »Z uvedbo materiala za restavracije Filtek Bulk Fill Posterior podjetje 3M omogoča stomatologom preprosto rešitev za namestitev v enem koraku brez ogrožanja estetike.« 

   Zasnovan za posteriorne zobe, ki ima edinstvene optične lastnosti ter izboljšano opačnost materiala Filtek Bulk Fill Posterior omogoča preprosto namestitev v enem koraku - do 5 mm - z izboljšano estetiko. Te izboljšave so rezultat nadaljnjega razvoja 3M nanotehnologije, ki omogoča upravljanje opačnosti in globino polimerizacije na pametnejši način. Material Filtek Bulk Fill Posterior podjetja 3M z edinstveno naprednejšo tehnologijo z upravljanjem kontrasta, omogoča boljšo opačnost brez zmanjševanja globine polimerizacije.

   V polimeriziranem stanju ima Filtek Bulk Fill Posterior višjo opačnost kot drugi izdelki za zalivke in se lahko primerja celo nekaterim univerzalnim kompozitom. Na voljo v petih odtenkih brez potrebe po plastenju ali dragih napravah za aplikacijo.

   Podjetje 3M skupaj z materialom za restavracije Filtek Bulk Fill Posterior ponuja tudi adhezive, polimerizacijske lučke, izdelke za končno obdelavo in poliranje ter preventivo. Te rešitve so zasnovane, da delujejo skupaj in stomatologonm pomagajo učinkoviteje izvajati svoje storitve ter prihraniti čas. 

   Za več informacij o novem materialu za restavracije 3M Filtek Bulk Fill Posterior obiščite www.3M.com/FiltekOne.

   O 3M Oral Care

   3M za zobozdravstvo promovira ustno zdravje in dobro počutje za celo življenje prek inventivnih rešitev, ki pomagajo strokovnjakom za oralno zdravljenje doseči večji klinični, profesionalni in osebni uspeh. Več na 3M.com/dental (dentalno) ali 3M.com/ortho (ortodontsko). 

   Več o podjetju 3M

   V podjetju 3M znanost uporabljamo na načine, ki izboljšujejo vsakodnevno življenje. Z 32 milijardami USD prodaje se naših 90.000 zaposlenih povezuje z našimi strankami po celem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M za težave sveta na www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   3M in Filtek sta blagovni znamki podjetja 3M. Za Kanado uporaba na podlagi licence. © 3M 2016. Vse pravice pridržane. 

   Od:
   3M zobozdravstvo
   2510 Conway Avenue
   St. Paul, MN 55144-1000

   Stik:
   Michael Gugala, Karwoski & Courage Public Relations
   612-342-9604
   michael.gugala@creativepr.com