• 3M Lava Zirconia je zabeležil pomemben mejnik.

  februar 23, 2016
  • ST. PAUL, Minn. - (23. februar, 2016) – Od kar je bil Lava Cirkonija uveden leta 2001, je material izboljšal nasmeh na milijone pacientov po svetu - z znanstvenimi študijami, ki kažejo odlično moč, estetiko in klinično učinkovitost. Zdaj blagovna znamka praznuje 15-letni uspeh, 3M pa izkorišča priložnost za poudarjanje primerov Lava od zdravnikov in laboratorijev po vsem svetu. Na LAB DAY Chicago, 26. in 27. februarja, bo podjetje 3M začelo novo spletno stran, namenjeno predstavitvi zobozdravstvenih in laboratorijskih fotografij, ki prikazujejo lepoto in moč restavracij cirkonijeve znamke za krone in mostove.

   V svojih 15-ih letih klinične uporabe je pionirska znamka Lava postala zaupanje zobozdravnikov in laboratorijev, z milijoni cirkonijskih restavracij v več kot 40 državah1. 3M je še naprej inovativen, saj je prvi primeren za vse 16 VITA® Classic odtenkov, prvi sistem cirkonija s tekočinami odtenkov in eden najbolj raziskanih cirkonijev na voljo danes2. Z nedavno uvedbo Lava™ Plus High Translucency cirkonija v formatu diska je material z blagovno znamko Lava lažje dostopen kot kdaj koli prej.

   "Na tisoče usposobljenih zdravnikov in laboratorijskih tehnikov je omogočilo 3M, da ponudi prednosti cirkonija pacientom po celem svetu," je povedala Jennifer Van Ranst, direktorica marketinga ZDA. "Veselimo se uporabe te spletne strani, da predstavimo klinični uspeh, ki so ga naše stranke dosegle s tem materialom."

   Ne glede na to, ali gre za lusko iz porcelana, prozoren cirkonijev most iz ali estetski izid, ki je pomagal izboljšati bolnikov nasmeh, klinike in zobozdravstvene laboratorije, spodbujajo, da delijo svoje najljubše primere. Spletna stran bo to prikazala s pred in po fotografijah za obiskovalce, ki si jih bodo ogledali, »všečkali« in jih dali v skupno rabo.

   Če želite deliti svoj primer na spletni mesti, lahko klinike in zobozdravstveni laboratoriji obiščejo www.3M.com/Lava15.

   O 3M ustni negi

   3M ustna nega spodbuja doživljenjski oralno nego z inovativnimi rešitvami, ki strokovnjakom za ustno nego pomagajo doseči večji klinični, strokovni in osebni uspeh. Več o tem na 3MESPE.com (zobozdravstvo) ali 3MUnitek.com (ortodontija).

   3M je blagovna znamka podjetja 3M ali 3M Deutschland GmbH. Po licenci v Kanadi. © 3M 2016. Vse pravice pridržane.

   O 3M

   Na 3M uporabljamo znanost za izboljšanje vsakdanjika življenja. S $ 30 milijardno prodajo, se 90.000 zaposlenih povezuje s strankami po vsem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M najdete na naslovu www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   Od:
   3M Oral Care
   2510 Conway Avenue
   St. Paul, MN 55144-1000

   Kontakt:
   Vanessa de Bruijn
   Karwoski & Courage Public Relations
   612-342-9670
   v.debruijn@creativepr.com

   1Prodajni podatki 3M
   2Število in vitro in in vivo študij