• Podjetje 3M je dobilo tožbo proti podjetju Seil Global Co. Ltd zaradi nepoštene konkurence, povezane z dentalnimi konicami za mešanje podjetja 3M.

  november 05, 2015
  • ST. PAUL, Minn in NEUSS, Nemčija - 5. november 2015 – Podjetje 3M je danes objavilo, da je nemško okrožno sodišče odločilo v prid 3M v nelojalnem zahtevku za konkurenco 3M, vloženo proti družbi Seil Global Co. Ltd. iz Južne Koreje.

   Sodišče je ugotovilo, da so Seilove dentalne konice za mešanje rdeče barve videti izredno podobne 3M-jevim zobnim mešalnim konicam, ki so prepoznavne po svoji edinstveni rdeči barvi in trženi pod blagovnim imenom 3M™ ESPE™ Penta™ Mixing Tips. Odločitev je dokončna, kar pomeni, da je Seilu trajno prepovedano prodajati rdeče mešalne konice v Nemčiji.

   3M dentalne konice za mešanje so dobro znane na trgu in so v Nemčiji pridobili konkurenčne posebnosti. Edinstvena zasnova konica za mešanje Penta, ki jo prav tako ščiti patent in registracija modela, zagotavlja uporabnikom 3M™ ESPE™ Pentamix™ Mixing Units z visoko kakovostno konico, najbolj enakomeren, dosleden rezultat. Omogoča tudi lažje iztiskanje materiala za odtis.

   3M se zavzema za izboljšanje ustne nege s stalnimi raziskavami in razvojnimi naložbami. Z zaščito svoje intelektualne lastnine in zagotavljanjem pristnih 3M izdelkov, se distribuirajo preko varnih, odobrenih kanalov. 3M pomaga zobozdravnikom in njihovim pacientom preprečiti uporabo nepristnih izdelkov.

   O 3M

   Na 3M uporabljamo znanost za izboljšanje vsakdanjika življenja. S $ 30 milijardno prodajo, se 90.000 zaposlenih povezuje s strankami po vsem svetu. Več o kreativnih rešitvah podjetja 3M najdete na naslovu www.3M.com ali na Twitterju @3M ali @3MNewsroom.

   Kontakt za medije

   3M
   Lori Anderson, 651-733-0831