Kupite pristne zobozdravstvene izdelke podjetja 3M.

Naj sivina izgine.

Pridružite se boju, da na kliničnem trgu ne bo več sivega trga, vaši pacienti pa bodo varni.

Pridružite se podjetju 3M v boju za zaščito varnosti pacientov in zobozdravstvene prakse pred sivim trgom in ponarejenimi zobozdravstvenimi izdelki.

Zavedajte se groženj, ki jih prinašajo sivi trg in ponaredki, ter ukrepajte, da se izognete tveganjem.

Sivi trg in ponarejeni dentalni izdelki so resna svetovna težava, ki je po tihem okužila našo panogo in zobozdravstvo po celem svetu. Podjetje 3M varnost pacientov jemlje resno in ima za svojo dolžnost, da se postavi v bran varnosti pacientov in stomatoloških praks pred grožnjo, ki jo predstavljata sivi trg in ponarejeno blago.

Poišči pooblaščenega distributerja za stomatološke izdelke 3M >

 

Resna grožnja varnosti pacientov

 • Sivi trg je resna grožnja varnosti pacienta.

  Siv trg je resna grožnja za varnost pacientov

  Sivi trg se je povečal, ker sta internet in spletno nakupovanje ponudila preprosto priložnost, da so nedovoljeni izdelki z malo preverjanja vstopili na trg.

  Te izdelke je včasih težko ločiti od pristnih in so privlačni za nakupe, ker imajo pogosto nižjo ceno kot izdelki, ki se prodajajo preko varne dobavne verige. Vendar njihova uporaba prinaša ogromno potencialno škodo. Vsak izdelek s sivega trga povečuje tveganje napake izdelka zaradi neprimernega shranjevanja, pošiljanja ali lažnih datumov prenehanja veljavnosti – če tveganja, ki ga prinaša slabša kakovost ponarejenega izdelka, sploh ne omenjamo.


Zaveza podjetja 3M za varnost pacientov

 • Podjetje 3M ima ničelno toleranco do vseh dejavnosti, ki ogrožajo varnost pacienta in stomatoloških praks.

  Podjetje 3M ima ničelno toleranco do vseh dejavnosti, ki ogrožajo varnost pacienta in stomatoloških praks.

  Vzpostavili smo prefinjene ukrepe za preprečevanje in odziv na grožnje, ki jih prinašata sivi trg in ponarejanje, ki ščitijo naše stranke, med drugim:
   

  • Uporabo varne dobavne verige (kanal pooblaščene distribucije) za prodajo in dobavo naših izdelkov, ki zagotavlja, da dentalni strokovnjaki prejmejo originalne materiale in kakovostne izdelke
  • Proaktivno nadzorovanje nepooblaščene prodaje in uveljavljanje pravic intelektualne lastnine s pravnimi in regulatornimi dejanji za preprečevanje nezakonitih prodaj
  • Partnerstvo z dentalno industrijo in skupnostjo za promocijo nove kulture preprečevanja in zaustavljanja sivega trženja in ponarejanja

Vi imate moč, da zaščitite paciente in svojo prakso.

 • Proizvajalci, distributerji in strokovno osebje v zobozdravstvu so skupaj odgovorni za ohranjanje integritete naše panoge in zaščito pacientov.

  Proizvajalci, distributerji in strokovno osebje v zobozdravstvu so skupaj odgovorni za ohranjanje integritete naše panoge in zaščito pacientov.

  Proizvajalci, distributerji in strokovno osebje v zobozdravstvu so skupaj odgovorni za ohranjanje integritete naše panoge in zaščito pacientov.

  Strokovno osebje v zobozdravstvu ima moč, da prepreči izdelkom s sivega trga in ponarejenim izdelkom vstop v svoje ordinacije. Zelo preprosto je – naše izdelke kupujte samo od pooblaščenih distributerjev 3M in se izogibajte prodajalcev, ki jih podjetje 3M ni odobrilo. Izvedite več od tem, kako zaščititi svojo prakso in paciente, od dr. Gordona Christensena.

  Podjetje 3M in Patterson Dental sta v imenu zobozdravstvene industrije in njenih pacientov na skupni misiji promocije integritete dobavne verige kot novega standarda v panogi.