3M komunikacije

webLoaded = "false"
 • 4. junija 2018, je podjetje 3M objavilo, da so zaključili s prodajo skoraj celotnega komunikacijskega oddelka podjetju Corning Incorporated. Brezžični koaksialni izdelki z zaščito pred vremenskimi vplivi in folije za zaščito anten so bili izvzeti iz prodaje in preseljeni v 3M Electrical Market divizijo. Podjetje 3M bo še naprej podpiralo to spletno mesto med prehodnim obdobjem. Po prehodnem obdobju, boste preusmerjeni na stran Corning.
Antenski stolp
Stopamo z večjimi koraki, da vam pomagamo narediti svet manjši.
Poglejte komunikacijske izdelke

Trg komunikacij

Pridobite našo konkurenčno prednost

3M je vodilni v svetu in omogoča, da je svet bolje povezan. S sistemi optičnih vlaken do hiše in brežičnih sistemov za poslovne objekte, povezujemo izdelke, ljudi in podjetja z močjo več kot 45 tehnoloških platform. Ustvarjamo inovacije, usmerjene h kupcu. V tej hitro menjajoči se industriji, naše tehnologije spreminjajo način projektiranja, instaliranja in vzdrževanja omrežij. Pomagamo vam lahko, kjerkoli je omrežje postavljeno.


Izdelki za komunikacije

Poglejte vse izdelke za komunikacijo

 

 • Izpopolnjevanje omrežij, izboljšanje povezav po vsem svetu.

  Ker naš svet postaja vse bolj povezan, potrebujemo komunikacijske rešitve, ki so še zanesljivejše, učinkovitejše in še bolj razvejane. Potrebujemo rešitve, ki že danes predvideva izzive komunikacijske prihodnosti. 3M dela ravno to. Naši konektorji optičnih vlaken in spojke omogočajo hitrejšo namestitev omrežja. Naša najsodobnejša vrhunska lepila omogočajo v obstoječih zgradbah nadgradnjo s širokopasovnimi storitvami. Vitalne dele brezžičnih baznih postaj ščitimo pred vremenskimi razmerami in s sistemi za gašenje požarov brez uporabe. Naše tehnologije se spreminjajo, skladno z načrtovanjem, nameščanjem, zaščito in vzdrževanjem omrežij. 3M že danes krepi lokalno in globalno komunikacijsko omrežje za prihodnje potrebe. Pomagamo vam lahko, kjerkoli je omrežje postavljeno.

 

 • Komunikacijski izdelki

  Odkrijte, kako 3M izdelki gradijo še bolj povezan svet.

  Vsi komunikacijski izdelkiArrow

 • 3M znanost. V službi življenja.™

  Pri vsem, kar počnemo v okviru naše nove blagovne znamke, upoštevamo vse znanstvene dosežke.

  VečArrow


Inovacije v akciji

 • marec 13, 2015

  Omrežja visoke hitrosti nameščena samo z enim posegom.

  Sistem 3M™ One Pass Fiber Pathway omogoča hitro namestitev širokopasovne povezave visoke hitrosti v obstoječih strukturah, brez potrebe po mnogih izvajalcih.

  marec 13, 2015
 • marec 13, 2015

  Velikost igra pomembno vlogo v baznih postajah.

  Družina omaric 3M™ Slim Lock Closures, vaše antenske priključke na baznih postajah vodotesno ščiti. Ponovno vstopanje v omarice je brez prekinitve omrežja, tako se izognete prekinitvam signalov in dodatnim stroškom.

  marec 13, 2015
 • marec 13, 2015

  Rezanje vlaken nikdar ni bilo lažje.

  3M orodje za rezanje vlaken je preprosta in učinkovita rešitev za montažo, ki vam omogoča, da z njimi opremite več tehnikov in opravite delo z nižjimi skupnimi stroški.

  marec 13, 2015
 • marec 13, 2015

  Predstavljajte si večjo učinkovitost omrežja z manjšo porabo.

  3M™ pasivne optične LAN rešitve, pomagajo monterjem na omrežnih sistemih in lastnikom stavb, da realizirajo do 70% CAPEX (naložba v osnovna sredstva), 80% OPEX in 90% prihrankov prostora.

  marec 13, 2015

Inovacije v akciji


O komunikacijskih trgih v 3M

 • V podjetju 3M smo strokovnjaki, ki pomagamo zgraditi bolje povezan svet za vaše poslovanje. Od optičnih vlaken in delilnikov do FTTH rešitev in povezovalnih vrvic, pomagamo vam zgraditi sisteme, ki združujejo ljudi. V tej hitro se spreminjajoči industriji, nudimo globalno omrežje proizvodnje, distribucije in naprednih tehnologij, za hitrejše pretakanje video vsebin, močnejših brezžičnih postaj in lažjega komuniciranja pri delu.

Spremljajte nas
Blagovne znamke, navedene v zgornjem seznamu, so blagovne znamke družbe 3M
Spremeni lokacijo
Slovenija - slovenščina