1. 3M komercialne rešitve

3M komercialne rešitve

Pogled na letalo v zraku
Močne rešitve za izboljšanje učinka vaše blagovne znamke.
Poglejte komercialne rešitve

Področje komercialnih rešitev

Pridobite našo konkurenčno prednost

Naše delo podpira vaše delo. Od Buenos Airesa do Pekinga ponujamo celovite rešitve, da z njimi lahko vašim kupcem omogočite varno in trajno izkušnjo. Vaše prostore ohranjamo čistejše. Vaši zaposleni so varnejši. In vaša blagovna znamka pusti boljši vtis.


Izdelki programa komercialnih rešitev

Poglejte vse izdelke programa komercialnih rešitev
 • Pridobivanje konkurenčne prednost.

  Naše podjetje podpira vaše poslovanje. Od Buenos Airesa do Pekinga ponujamo celovite rešitve, tako da svojim strankam lahko prenesete varno in dosledno izkušnjo. Mi pomagamo, da so vaši objekti čistejši, zaposleni varnejši in da se vaša blagovna znamka bolj vtisne v spomin. Naša tehnologija krepi vaše poslovanje, tako da boste lahko zaščitili svoj objekt, zaposlene in ugled.

 • Komercialne rešitve

  Odkrijte 3M izdelke, ki vam bodo pomagali uresničiti potencial svoje blagovne znamke.

  Vse komercialne rešitve za izdelke Arrow

 • 3M znanost. V službi življenja.™

  Pri vsem, kar počnemo v okviru naše nove blagovne znamke, upoštevamo vse znanstvene dosežke.

  Več Arrow


Inovacije v akciji

 • marec 13, 2015

  Boljša voda, boljše poslovanje.

  3M™ ScaleGard™ HP sistem zmanjšuje kopičenje nečistoče in mineralov za zagotavljanje visokokakovostne vode in omejuje zahteve za vzdrževanjem kuhinjske opreme.

  marec 13, 2015
 • marec 13, 2015

  Izkoristite vsako situacijo.

  3M™ materiali za prijemanje povečujejo vlečno moč, zmanjšujejo drsenje in izboljšujejo moč oprijema v različnih področjih uporabe - od pnevmatskih kladiv do terapevtske medicinske opreme.
  marec 13, 2015
 • marec 13, 2015

  Zadnji korak pri zaščiti vašega dragocenega tovora.

  Scotch® tesnilni trak za škatle. Lepilna moč in učinkovitost, tako da ste lahko prepričani, da vaš izdelek strankam nudi le najboljše.

  marec 13, 2015
 • marec 13, 2015

  Umetnost trajnostnega vzdrževanja trdih tal

  3M ima celotno linijo izdelkov za vzdrževanje trdih tal, ki pomagajo izboljšati učinkovitost, trajnost in zmanjšanje stroškov dela.

  marec 13, 2015

Inovacije v akciji


O področju komercialnih rešitev v 3M

 • v 3M smo strokovnjaki, ki vam pomagamo, da spoznate moč in potencial svoje blagovne znamke. Združujemo se s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z vzdrževanjem za izboljšanje nege tal, čiščenja, grafične in varnostne rešitve, ki jih potrebujete, da bi vašim strankam zagotovili izkušnjo najvišje kakovosti. Naše gobe, blazine in talna brisala vam zagotavljajo najsvetlejša tla in najčistejšo kuhinjo. Naše brusilne blazinice, sredstva za zaščito tal in krpe za brisanje prahu naredijo, da vaša poslovna stavba ali šola izgledajo kot nove. Poleg tega, naše varnostne preproge in protizdrsna tehnologija pomagajo ohraniti vaše zaposlene in ugled.

Spremljajte nas
Blagovne znamke, navedene v zgornjem seznamu, so blagovne znamke družbe 3M
Spremeni lokacijo
Slovenija - slovenščina