1. 3M (East) AG Podružnica Slovenija
 2. 3M komercialne rešitve

3M komercialne rešitve

Pogled na letalo v zraku
Močne rešitve za izboljšanje učinka vaše blagovne znamke.
Poglejte komercialne rešitve

Področje komercialnih rešitev

Pridobite našo konkurenčno prednost

Naše delo podpira vaše delo. Od Buenos Airesa do Pekinga ponujamo celovite rešitve, da z njimi lahko vašim kupcem omogočite varno in trajno izkušnjo. Vaše prostore ohranjamo čistejše. Vaši zaposleni so varnejši. In vaša blagovna znamka pusti boljši vtis.


Izdelki programa komercialnih rešitev

Poglejte vse izdelke programa komercialnih rešitev
 • Pridobivanje konkurenčne prednost.

  Naše podjetje podpira vaše poslovanje. Od Buenos Airesa do Pekinga ponujamo celovite rešitve, tako da svojim strankam lahko prenesete varno in dosledno izkušnjo. Mi pomagamo, da so vaši objekti čistejši, zaposleni varnejši in da se vaša blagovna znamka bolj vtisne v spomin. Naša tehnologija krepi vaše poslovanje, tako da boste lahko zaščitili svoj objekt, zaposlene in ugled.

 • Komercialne rešitve

  Odkrijte 3M izdelke, ki vam bodo pomagali uresničiti potencial svoje blagovne znamke.

  Vse komercialne rešitve za izdelke Arrow

 • 3M znanost. V službi življenja.™

  Pri vsem, kar počnemo v okviru naše nove blagovne znamke, upoštevamo vse znanstvene dosežke.

  Več Arrow


Inovacije v akciji

Inovacije v akciji


O področju komercialnih rešitev v 3M

 • v 3M smo strokovnjaki, ki vam pomagamo, da spoznate moč in potencial svoje blagovne znamke. Združujemo se s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z vzdrževanjem za izboljšanje nege tal, čiščenja, grafične in varnostne rešitve, ki jih potrebujete, da bi vašim strankam zagotovili izkušnjo najvišje kakovosti. Naše gobe, blazine in talna brisala vam zagotavljajo najsvetlejša tla in najčistejšo kuhinjo. Naše brusilne blazinice, sredstva za zaščito tal in krpe za brisanje prahu naredijo, da vaša poslovna stavba ali šola izgledajo kot nove. Poleg tega, naše varnostne preproge in protizdrsna tehnologija pomagajo ohraniti vaše zaposlene in ugled.