• Naša obljuba pri nudenju podpore

    Od prvih dni, ko je podjetje 3M izumilo prve praktične brusne materiale, so uvedli zaporedje tehnologij, ki danes omogočajo profesionalnemu serviserju, da opravi vsa karoserijska popravila s popolnim zaupanjem, kar je sinonim za blagovne znamke 3M.

    Danes 3 milijone blagovnih znamk, kot so WetorDry™, Hookit™, Cubitron™, Scotch®, Scotch-Brite™, Roloc™, Perfect-It™ in še veliko več, zaupajo na tisoče delavnic, ki delujejo hitreje, popravila imajo daljšo življenjsko dobo in ni potrebe po ponovnem popravilu.

    Pri 3M so pionirji novih in učinkovitih odzivov na naraščajoče zahteve sodobnih barvnih sistemov in tehnik popravil. Inovacije, kot so nagrajene Trizact™ brusni materiali za fino brušenje in revolucionarni 3M sistem priprave barve, podpirajo stalni zagon 3M, da uvedejo produktivne rešitve v vsaki fazi ličenja.

    Obsežno ponudbo 3M izdelkov za popravilo, več kot 600, podpira tehnična podpora in svetovanje, produktivnost in donosnost, kot tudi nasvete za zdravje pri delu.

    Pišite nam še danes z vašimi zahtevami delavnice in člani naše ekipe za pomoč strankam vam bodo na voljo za razpravo o vaših zahtevah.