Nanašanje primerja in barve za zaključno obdelavo

 • Inovacije kot je Sistem za nanašanje barve PPS™ in nedavno, sistem Accuspray™, ima podjetje 3M širok izbor rešitev za pršenje primerja in lakiranja.

  Inovativne rešitve za barvno skladnost kot so Colour Match Film in Colour Check Light, vam omogočajo, da izberete pravo barvo in odtenek s čimer lahko preprečite zelo drago ponovno popravilo.

  Nanašanje barve s PPS™ sistemom podjetja 3M - izbira številnih profesionalcev karoserijskih delavnic za pripravo in nanos primerja kot tud mešanje, ujemanje in nanašasnje podlaka in nadlaka.

  Uporabite 3M Dirt Trap Protection System za še bolj čisti postopek barvanja, preprost sistem za zaščito lakirnice. Privlači umazanijo iz zraka kabin za barvanje in omogoča rezultat bolj čiste barve da skrajšamo zaključna dela.


 • Revolucionarna oblika pištole Accuspray™ HVLP za primerje podjetja 3M, omogoča zaključna dela s premium HVLP (visok volumen, nizek pritisk) in manjšimi stroški. Zahvaljujoč nadomestljivi glavi za razprševanje, je lahko lakiranje vsakič tako kot, da bi lakirali s popolnoma novo pištolo vsakič, ko uporabite novo glavo.

 • Zaščita lakirnice z zaščitno folijo Dirt trap

  Podjetje 3M je z uporabo preprostega koncepta zaščite površine revolucioniziralo postopek lakiranja. 3M™ Dirt Trap zaščitni sistem je izjemen za zaščito površin, inovacija ki dejansko ujame prah, umazanijo in odvečno pršenje barve v edinstveni konstrukciji.

 • Nanašanje barve s PPS™ sistemom

  Sistem za pripravo barve (PPS™) podjetja 3M omogoča povečanje produktivnosti nanašanja primerja in lakiranja. Zaprt sistem omogoča direktno mešanje in hrambo ostanka barve, če potrebno.
  Uporaba topil in čas čiščenja se zniža na minimum, predvsem pri uporabi 3M Accuspray™ sistema (zgolj uporaba primerja).

 • PPS lučka za preverjanje barve II 3M podjetja vam omogoča, da najdete natanko določeno barvo in odtenek pred barvanjem, s čimer zmanjšate potrebo po ponovnem popravilu na absolutni minimum.