3M Perfect-it™ barvno prepoznavni polirni sistem

3M nega avtomobilov

 • Zaščitite in obnovite razstavni prostor končne obdelave s široko ponudbo 3M izdelkov za nego avtomobilov.

  Od hitro očiščenega avtomobila z milom Car Wash Soap do ultimativne nege s Performance Finish, vsi naši izdelki opravijo odlično, strokovno delo. Lahko jih uporabljate posebej, odvisno od želenega učinka in časa, ki ga imate na razpolago.

  Izdelki, ki jim dajejo prednost profesionalci...so sedaj na voljo za vašo uporabo doma.

3M™ sistem za odstranjevanje prask 39071


 • Popravite manjše in srednje velike praske s 3M™ sistemom za odstranjevanje prask 39071. Sistem za odstranjevanje prask je idealen za uporabo pri zračni oksidaciji, sledi vrtinčenja in ostalih prask.

3M™ Trizact™ tehnologija brusnih materialov


 • Obnovite poškodovano barvo z brusno tehnologijo 3M™ Trizact™. Za najboljše rezultate uporabite montažni komplet za vrtanje.

3M™ sistem za obnovo žarometov


 • 3M™ sistem za obnovo žarometov je hitra in učinkovita rešitev, ki omogoča, da so vaši žarometi ponovno transparentni. Sistem obnove izboljša kvaliteto svetlobnega snopa in omogoča, da je žaromet čist.

  Je idealen komplet za popravke za nizke stroške - navodila po korakih so priložena, da lahko tudi začetniki sami naredijo popravila.
  Pospešite popravila z namstitvijo brusnega diska na napravo (ni priložena) za uporabo s polnikom ali drugo dodatno opremo.

3M™ set za popravilo usnja in vinil 08579


 • 3M™ Komplet za popravilo usnja in vinila 08579

  3M™ Komplet za popravilo usnja in vinila 08579 uporabite za popravilo madežev in prask natranjosti vašega avta na usnju in vinilu. Komplet za popravilo vsebuje barvne spojine in lepila ter podrobna navodila in barvne vodnike. Za optimalne rezultate, prosimo glejte navodila.