Poliranje in zaključna popravila

 • 3M postopek barvne ratifikacije in izdelki vam pomagajo doseči najboljši rezultat za vašo stranko.
  V kolikor odstranjujete površinske napake ali želite doseči idealni sijaj - naš preprost za uporabo priročnik za postopek mešanja kodiranih barv v parih korakih, vas privede do izjemnih rezultatov.

  Da dosežete idelno zaključno obdelavo za vašo stranko, je ključnega pomena, da uporabite ustrezni postopek nanosa prozornih slojev - držite se priporočil vašega izdelovalca barv!

  Najsudobnejši prozorni sloji so občutljivi na pogoje v katerih se sušijo in pravilna uporaba, ter sušenje določajo vašo zaključno obdelavo in kvaliteto vašega rezultata.


 • Popravilo barve

  Ne glede na vašo sposobnost in čistočo zraka v lakirni kabini, bo občasno potreba za ratifikacijo barve.

  S 3M postopki in izdelki izdelani za vaše potrebe, lahko prašne delce, potečeno barvo in pomarančne strukture odstranite z minimalnim trudom in se osredotočite na grobo brušenje in učinkovito zaključno obdelavo.

 • Grobo in fino poliranje

  Uporabite 3M Perfect-it™ Colour Coded Polishing sistem, da dobite visoki sijaj, brez napak. Izdelki so oblikovani, da ustrezajo drug drugemu, kode barv pa zagotovijo da uporabite pravo mešanico s pripadajočo peno, da dosežete najboljši rezultat.

  Opomba:Priporočene mešanice za brušsenje so za profesionalno uporabo za novo nanešene prozorne sloje. Za stare / obrabljene površine priporočamo izdelke iz linije za nego vozil.

 • Čiščenje & nega vozila

  V kolikor obnavljate notranjost in zunanjost avta, vam 3M nega vozila nudi enostavno uporabo izdelkov, primerno tudi za restavriranje obrabljenih prozornih slojev k ponovnemu sijaju.