• Popravilo avtomobilov &
  postopki zaključne obdelave

  Popravilo avtomobilov &
  postopki zaključne obdelave

Grobo in fino poliranje

Nanašanje barve s PPS™ sistemom

Dirt Trap

Accuspray™ Primer

Brušenje primerja

Maskiranje

Nanašanje polnila

Zamenjava vetrobranskega stekla

Panelno in strukturno lepljenje

Zaščitni premazi

Popravilo plastičnih delov

Tesnjenje

Brušenje in grobo brušenje

Popravilo karoserije avtomobila

Osebna zaščita

Učinkovit postopek brušenja

Ujemanje barv

Popravilo barve

 • 3M rešitve za delavnice omogočijo strokovnjakom lažje, hitrejše in stroškovno učinkovito delo.

  3M izdelki za zaključno obdelavo pomagajo delavnicam doseči večji dobiček in uspeh. V kolikor ni potrebe po ponovnem popravilu, lahko povečate produktivnost in zadovoljstvo strank. Vsi 3M izdelki zagotavljajo maksimalno učinkovitost in zmogljivost.

  Podjetje 3M nudi izdelke in priporočila za popravila v delavnici in SMART popravila. V kolikor sledite našim postopkom popravila ali si ogledate naše videoposnetke demonstracij, da si priskrbite prave izdelke in postopke, ki omogočajo kvalitetne rezultate.


 • SMART popravila so stroškovno učinkovita majhna popravila, ki so uporabna, ko je področje za popravilo znotraj velikosti A4 formata papirja.

 • 3M metode brušenja, finega brušenja ali lepljenja so zasnovane na osnovi najnovejših tehnologij, tesno sodelovanje z avtomobilsko industrijo vam zagotavljanja uporabo najsodobnejših tehnologij dela.

 • Materiali za popravilo plastičnih delov podjetja 3M zagotavljajo rešitev za popravilo razpok, lukenj in obrab plastičnih delov avtomobila ali vam omogočajo obnovitev spojev ali delov, ne da bi morali čakati na nadomestni del.

 • Ne glede na to ali imate raje tradicionalna ročno-mešana polnila ali revolucionarni, varčni DMS system, 3M polnila nudijo premium izdelke, ki učinkovito zagotovijo potrebno površino za nanos primerja.

 • 3M rešitve maskiranja se odlično obnesejo tudi pri maskiranju najzahtevnejših mest maskiranja. Nudijo zaščito pred prebrizganjem, z njimi dosežete potrebno preciznost, ki je pri popravilu potrebna. 3M inovativni izdelki ne pomenijo le »še enega lepilnega traku«, saj ponujamo celovite rešitve maskiranja, ki poenostavijo celoten postopek popravila.

 • 3M izdelki in metode za brušenje, vsebujejo inovativne tehnologije samobrusnih brusnih materialov kot so Cubitron™ II ali Trizact™ tehnologije, ki vam bodo pomagale, da dosežete enakomerne in hitre reze z brusnimi materiali z dolgo življenjsko dobo. Za grobe granulacije in oblikovanje polnila ali za fino brušenje za pripravo za nanos zaključnega premaza, vam 3M tehnologije brusnega materiala zagotavljajo, da lahko vedno dobite visoko kvaliteto področja, ki ga rabite za naslednji korak postopka.

 • S pričetkom izboljšanja stanja vaše lakirne komore s 3M folijo Dirt Trap ter z inovacijama kot je PPS™ sistem za pripravo barve, ter nekoliko novejši Accuspray™ sistem, ima 3M široko paleto rešitev za pršenje primerja in barve, vključno z orodji in postopki, ki vam bodo olajšali proces ujemanja barv.

 • Ne glede na to, ali gre za grobo ali fino poliranje, delo z izdelki podjetja 3M zagotavlja pravo rešitev, da dosežete kakovostno obdelavo. Začenši z inovativnimi orodji za popravilo barve vam 3M rešitve za karoserijske delavnice pomagajo doseči popolno zaključno obdelavo s pomočjo 3M sistema poliranja z barvno prepoznavo – odlično za profesionalno opremljeno delavnico!

 • Zaščitite sebe in vašo ekipo pred morebitnimi škodljivmi barvami, pašnimi delci in hrupu. Podjetje 3M vam pomaga izbrati pravo OVO (osebno varnostno opremo) za vaše potrebe.

 • 3M Festool Automotive sistem so ustvarili strateško sodelovanje, kako bi najbolje nudili pomoč avtomobilski industriji karoserijskih popravil. Najboljši inovativni brusni material v svojem razredu podjetja 3M, vključuje 3M™ Cubitron™ II brusne materiale, ki so sedaj na volji skupaj s premium Festool sistem za avtomobile za pripravo površine, kot so pnevmatični in električni brusilniki, polirniki, sesalci in delovne postaje za pripravo površine, odstranjevanje prahu in drugo pomoč.