Delavca družbe 3M v šivalnici
Tu vaše zamisli sooblikujejo vsakdanjik po svetu.

Delo v družbi 3M

Napredno iskanje

Zakaj je delo v družbi 3M drugačno

Kultura v naši družbi temelji na miselnosti, da nikoli ne klonimo pred izzivom. Kot ena vodilnih družb na svetu zaposlujemo najboljše in najpametnejše delavce, ki si ne prizadevajo samo za lastno napredovanje, temveč tudi za napredek sveta.

 • Gozd ob zori
  Spremenite svet

  Pri 3M opravljamo pomembno delo ter svoje znanje in strokovnost uporabljamo tako, da pozitivno vplivamo na življenje ljudi. Trajnostnost je v osrčju našega delovanja, kar pomeni, da pri obravnavanju svetovnih izzivov skrbimo za varstvo naravnih virov ter uravnoteženost gospodarskih, okoljskih in družbenih dejavnikov. Skupaj sledimo enemu cilju: izboljšati življenje vsakogar.

  Blagovna znamka

  Trajnostnost

  3Mgives

 • Znak 3M v študentskem naselju
  Postanite del vodilne družbe

  Tu boste del svetovnega podjetja, ki je znano po brezkompromisni poštenosti. Vodimo že več kot 114 let, ker delujemo hitro, sprejemamo spremembe in ostajamo etično neoporečni. Našli boste izjemne priložnosti v panogah, kot so zdravstvo, elektronika in avtomobilska industrija, pri tem pa izumljali tehnologije, ki naredijo vsakdanje življenje lažje, varnejše in bolj zadovoljivo.

  Spoznajte naše vodstvo

  Preglejte finančno uspešnost naše družbe

 • Glavni oblikovalec družbe 3M v množici
  Delajte z najboljšimi in najpametnejšimi

  3M je ogromen talilni lonec bistrih in motiviranih ljudi. Tu boste odkrili vključevalno kulturo in sodelovali z drugimi radovednimi in ustvarjalnimi umi. Naša razvejena mreža lokacij po svetu ter širok razpon tehnologij in izdelkov ponujata mnogo smeri za koristno poklicno pot. Ponujamo vam prilagodljivost, da lahko uskladite delo z osebnim življenjem.

  Spoznajte našo raznoliko in vključevalno kulturo

 • Delavca družbe 3M v laboratoriju
  Razvijajte se skozi spodbudno delo

  V družbi 3M je vprašanje »kaj, če« način življenja. V vsakomur vidimo voditelja in vam ponujamo priložnosti za razvoj na vsaki stopnji vaše poklicne poti. Ne glede na to, ali se zaposlite v enem naših laboratorijev, pisarn, proizvodnih obratov ali raziskovalnih centrov, se boste učili, rasli ter opravljali spodbudno, hvaležno delo, ki bo koristilo vam in družbi 3M. Imate neskončno možnosti.

  Študenti

  Tehnologije

 • Sodelavca med klepetom
  Bodite nagrajeni za svoj trud

  3M vas nagradi za odličnost. V družbi velja »plačilo po uspešnosti«: Več ko prispevate k uspehu družbe 3M, več uspeha dosežete zase. Ponujamo konkurenčno izhodiščno plačo in glede na delovno mesto variabilno stimulacijo, vezano na uspešnost podjetja in posameznika. Prav tako ponujamo širok razpon ugodnosti in popustov, katerih namen je, da živite čim bolje.

  Ugodnosti


Tu vaša strast postane vaš smisel.

Tu vaša strast postane vaš smisel.

Delo v družbi 3M

 • Trženje in komunikacije

  Tu boste imeli dostop do svetovnih trgov, zraven pa boste stalno oskrbovani z inovativnimi izdelki, ki jih bo treba predstaviti javnosti. Če ste pripravljeni na vire in sredstva vodilne družbe na svetu s podjetniškim duhom zagonskega podjetja, raziščite poklicne priložnosti v diviziji trženja in komunikacij.

 • Prodaja

  Tu boste vedno imeli nove izdelke, s katerimi boste reševali težave strank. Neprestano izumljamo ter tako vplivamo na skoraj vsako industrijo, ki si jo lahko zamislite. Odkrijte več o poklicnih možnostih v družbi 3M na področju prodaje in si zagotovite dostop do takih priložnosti po svetu, kakršne lahko ponudi samo 3M.

 • Raziskave in razvoj

  Z več kot 45 osrednjimi tehnologijami – in to število raste – smo v ospredju inovacij v skoraj vsaki industriji. V diviziji raziskav in razvoja boste del stalnega pretoka novih zamisli in boste lahko odtisnili svoj pečat na proizvodnjo izdelkov, ki izboljšuje življenje milijonov ljudi.

 • Inženirstvo: Korporativno

  Inženirji so srce inovatorstva. V družbi 3M smo zavezani iskanju novih idej, kar pomeni, da boste imeli svobodo in podporo za uporabo novih tehnologij, razvijanje novih materialov in ustvarjanje novih rešitev. Z izdelki v skoraj vsaki industriji se motiviranim inženirjem tu odpirajo take priložnosti, kot nikjer drugje.

 • Inženirstvo: proizvodnja/kakovost

  Tu boste na podlagi svojih inženirskih izkušenj ustvarjali inovativne rešitve, ki bodo spremenile svet. Trudimo se projektirati, poenostaviti in izboljšati proizvodne postopke, kakovost izdelkov in izkušnje na splošno.

 • Finance

  Negujemo kulturo sodelovanja, ki spodbuja vodenje in dajanje pobude, zato ni prav nič presenetljivo, da na lestvici »50 najbolj cenjenih podjetij« revije Fortune zasedamo 15. mesto. Če ste se pripravljeni pridružiti organizaciji, ki poganja uspeh že več kot 100 let, raziščite priložnosti v družbi 3M na področju financ.

 • Človeški viri

  Več kot 100 let zagotavljamo inovativne rešitve – izdelke in materiale, ki spreminjajo življenje ljudi po vsem svetu. Skrivnost našega napredka je energično okolje, kjer se sliši vsak glas in je vsak član ekipe vodilni sodelavec.

 • Informacijska tehnologija (IT)

  3M je neizčrpen vir bistrih in motiviranih ljudi. Tu boste odkrili vključevalno kulturo in sodelovali z drugimi radovednimi in ustvarjalnimi umi. Zaposlitev v družbi 3M vam bo omogočila, da sodelujete z najboljšimi sistemi in tehnologijami na svetu, da pripravljate proaktivne poslovne analize, da napredujete, kolikor daleč vas nadarjenost in prizadevnost poneseta, in da preobrazite naš način poslovanja. Tu boste spodbujali poslovno rast in trajnost z zagotavljanjem optimiziranih globalnih poslovnih postopkov, globalno skupnih podatkov ter naslednje generacije delovnih orodij in sistemov. Tukaj preglejte naše vznemirljive priložnosti.

   

 • Viri in delovanje

  V naši svetovno vodilni diviziji za vire in delovanje boste delali na področjih, kot so kemični polimeri, papirna in plastična embalaža, tkanine in tekstilna vlakna, informacijska tehnologija in mnoga druga. Kakršne koli so vaše izkušnje, imamo ustrezno področje za vas.

 • Oskrbovalna veriga

  Če ste strokovnjak v oskrbovalni verigi v družbi 3M, veste, kaj pomeni spraviti stvari v pogon. Ob izvajanju načel metodologije Lean Six Sigma in neprekinjenem postopku izboljševanja si boste prizadevali za učinkovitost, hitrost in strokovno znanje. In našli boste poklicne možnosti, široke kot naša oskrbovalna linija.

 • Pravna služba

  Ker vodi, varuje in razvija družbo 3M, je globalna ekipa odvetnikov in osebja, ki sestavljajo pravno službo družbe 3M, v osrčju stičišča najnaprednejše znanosti in prava. Ti vrhunski strokovnjaki so partnerji drug drugega in podjetij, ki jih usmerjajo in zastopajo, ter pri tem izkazujejo in negujejo zavezo družbe 3M k upoštevanju najvišjih etičnih standardov.

Ženske, ki uporabljajo tablični računalnik iPad

Tu imate dostop do odlične sheme ugodnosti.

UGODNOSTI 3M