Dva zaposlena družbe 3M v laboratoriju
Tu se nikoli ne nehate učiti in odkrivati.

Študentski in začetniški programi

Tu smo vsi učenci – učimo se, odkrivamo, raziskujemo in izumljamo skupaj. Študentom in začetnikom ponujamo številne vrhunske priložnosti.


Področja programa

Naši programi za pripravnike in nedavne diplomirance ponujajo neprekosljivo usposabljanje na raznih področjih. Ne glede na to, ali ste usmerjeni v proizvodnjo, distribucijo ali trženje, boste v naših programih pridobili dragocene izkušnje in vpogled, ki jih lahko koristno uporabite pri napredovanju po poklicni poti.

  • Ženske pri delu z računalnikom
    Prodaja na terenu (Frontline Sales)

    Pri pobudi Frontline Sales gre za inovativno izobraževalno partnerstvo z majhnim številom univerz s celotnega območja Združenih držav. Program je bil oblikovan z namenom povečanja prisotnosti izobraževalnih vsebin s področja prodaje na univerzah in s ciljem povzdigniti pomen prodaje kot discipline in poklica.

  • Zaposleni v strežniški sobi.
    Optimizirano delovanje

    Izkoristite vrhunske priložnosti za usposabljanje in vodenje ter si tako pospešite kariero. Sodelujte prek meja in funkcij ter vplivajte globalno. Inovirajte z uporabo svežih zamisli in 'lean' orodij ter se na podlagi usposabljanja lotite največjih izzivov, s katerimi se pri projektiranju srečujeta proizvodna dejavnost in panoga oskrbovalnih verig.