1. 3M (East) AG Podružnica Slovenija
 2. 3M izdelki za avtomobilsko industrijo

3M izdelki za avtomobilsko industrijo

Moški drži zavorni disk
100 let inovacij v avtomobilski industriji
Poglejte izdelke za avtomobilsko industrijo

Avtomobilski trg

Naj bo vaše delo opravljeno kot je treba, prvič in vsakič znova.

Vaš ugled zagotavlja stalni posel in vas razlikuje od konkurentov. S skoraj 100 letnimi izkušnjami v avtomobilski industriji so nam znane vse pasti pri projektiranju, proizvodnji in vzdrževanju — od tega, kako naj se zmanjša poraba goriva z uporabo komponent z majhno težo do tega, kako pomagati strokovnjakom za karoserijo, da uresničijo revolucionarni proces v postopku barvanja.


Avtomobilski izdelki

Vsi avtomobilski izdelki

 

 • Opravite delo dobro, prvič in vsakič znova.

  Vaš ugled je neprecenljiv. To vam zagotavlja pridobivanje stalnih strank in vas ločuje od konkurence. S skoraj 100-letnimi izkušnjami v avtomobilski industriji, poznamo vse skrivnosti dizajna, izdelave in popravila - od podpore proizvajalcem originalne opreme pri izboljšanju ekonomičnosti porabe goriva in z rešitvami za zmanjšanje teže, do pomoči strokovnjakom za karoserijo pri uvajanju popolnoma novega postopka barvanja. Mi vam lahko pomagamo, da delo opravite hitreje, z večjim zaupanjem in trajno zanesljivostjo za vaš neprecenljiv ugled.

 

 • Izdelki za avtomobilsko industrijo

  Odkrijte 3M izdelke za vožnjo v prihodnost avtomobilskih inovacij.

  Vsi avtomobilski izdelki Arrow

 • 3M znanost. V službi življenja.™

  Pri vsem, kar počnemo v okviru naše nove blagovne znamke, upoštevamo vse znanstvene dosežke.

  Več Arrow


Inovacije v akciji

Inovacije v akciji


O trgih avtomobilske industrije v 3M

 • V 3M smo strokovnjaki, da vam prenesemo zaupanje v kakovost vašega dela. Od zatemenjenih oken in blagovne znamke Bondo® do folij za ovijanje avtomobilov in barve za avto, nudimo orodja, ki vam pomagajo zaščititi svoj ugled. Naše rešitve za popravilo avtomobila in barve ter rešitve za nego avtomobila, so oblikovane na način, da vam pomagajo postaviti kakovost vozil na cesti.