3M (East) AG Podružnica Slovenija
 Rezultati 
Zaščita glave in obraza

Zaščita glave in obraza

Udobje in združljivost

Najdite izdelek
 • Product Type  
  • + Oglejte si več

 • Ti izdelki so zasnovani za trdnost, za zagotavljanje udobja čez ves dan, boljšo vidljivost, nekateri modeli pa služijo tudi kot »nosilci« druge osebne varovalne opreme (OVO), kot je zaščita sluha.

  Podjetje 3M je storilo drzne korake, da bi revolucioniralo zasnovo izdelkov na področju zaščite glave in obraza. Z lahko zasnovo, ki je bila nagrajena, je podjetje 3M industrijske zaščitne čelade ponesla na novo raven udobja in trdnosti

  Združljive so s široko paleto druge osebne varovalne opreme (OVO).

 • Drugi viri za zagotavljanje zdravja in varnosti delavcev

  Domov
  Drugi izdelki podjetja 3M za zagotavljanje varnosti
  Vzpostavite stik z nami


Katalog izdelkovVrste uporabe

Videoposnetki


Viri

 • Ko je industrijska zaščitna čelada izpostavljena sončni svetlobi, lahko to vpliva na stabilnost plastične školjke zaradi medsebojnega delovanja sevanja UV-žarkov in plastičnega materiala. Patentirana tehnologija Uvicator pomaga uporabniku ugotoviti, kdaj je bila čelada prekomerno izpostavljena in jo je treba zamenjati.

  Odkrijte tehnologijo Uvicator
   

 • V Evropi mora vsa osebna varovalna oprema (OVO) nositi oznako CE in biti skladna z Direktivo 89/686/EGS o osebni varovalni opremi, preden lahko pride na tržišče.

  Pojdite na seznam evropskih varnostnih standardov


Dodatni viri

 • Zakaj zaščita glave in obraza podjetja 3M?
  Podjetje 3M je zaupanja vreden partner na tržišču industrijskih zaščitnih čelad. Proizvajamo udobne, zanesljive in za uporabo preproste industrijske čelade ter vizirje za številne industrijske sektorje. Te industrijske zaščitne čelade in vizirji so združljivi s številnimi izdelki osebne varovalne opreme (OVO).

Zaščita glave in obraza podjetja 3M

Blagovna znamka 3M zagotavlja celovito linijo industrijskih zaščitnih čelad, zaščit obraza, kombiniranih izdelkov in dodatkov za vse, ki so izpostavljeni nevarnim okoljem. Naš cilj so nenehne izboljšave naših izdelkov za zagotavljanje optimalnega ravnovesja med udobjem in varnostjo.

Spremljajte nas
Zgoraj omenjene blagovne znamke so zaščitni znaki podjetja 3M.
Spremeni lokacijo
Slovenija - slovenščina