3M (East) AG Podružnica Slovenija
 Rezultati 
 • Sistemi s tlačno filtracijo in dovajanjem zraka
 • Filtrirajoči respiratorji in respiratorji z dovajanjem zraka

  Filtrirajoči respiratorji in respiratorji z dovajanjem zraka

  Pametna zasnova, ki uporabnikom omogoča, da se osredotočijo na delo.

  Najdite izdelek
  • Product Type  
   • + Oglejte si več

  Raziščite zaščitne filtrirajoče respiratorje in respiratorje z dovajanjem zraka za zaščito dihal

  Filtrirajoči respirator ali respirator z dovajanjem zraka. Katerega izbrati?

  • Filtrirajoča turbo enota

   Filtrirajoči respirator je sistem, ki uporablja ventilator za dovajanje filtriranega zraka v najrazličnejša pokrivala za obraz in čelade. Omogoča zelo dobro gibljivost.


  • Dovajanje zraka

   Respiratorji z dovajanjem zraka 3M™ so zasnovani za dovajanje čistega zraka uporabniku. Zrak se lahko dovaja iz visokotlačnega kompresorja. Podjetje 3M zagotavlja številne izdelke, ki jih je mogoče priklopiti na sistem dovajanja zraka, vključno s filtrirnimi pokrivali, čeladami, celoobraznimi maskami, polovičnimi obraznimi maskami in ohlapnimi obraznimi maskami. Omogočajo omejeno gibljivost.


  Filtrirajoči respiratorji

  • Ohranja težo v bližini uporabnikovega hrbta, s čimer zmanjša učinek izravnave, zato se morda določeni filtrirajoči respiratorji zdijo težji. Enote, ki se namestijo na pas, so zasnovane za namestitev na spodnji del uporabnikovega hrbta, zato večji del teže nosijo boki prek oblazinjenega udobnega pasu.

   Oglejte si vse izdelke

  • Filtrirajoči respirator, ki se namesti na glavo, zagotavlja vse lastnosti filtrirajoče enote, ki se namesti na pas, ne da bi bilo treba nositi motorizirano enoto na pasu. Naslednji sistemi so idealni za miniranje, plavžarsko obdelovanje rude, livarstvo in obdelovanje kovin.

   Oglejte si vse izdelke

  • Filtrirajoči respirator, ki se namesti na obraz, zagotavlja boljši pretok zraka in udobje uporabnika, kar lahko pomaga izboljšati storilnost. Izdelek je idealno zasnovan za dela, vezana na odstranjevanje, in obnovitvena dela.

   Oglejte si vse izdelke


  Skupine izdelkov

  • Revolucionarni sistem TR-600 dosega nove ravni uspešnosti z litij-ionsko baterijo, možnostmi prilagajanja pretoka zraka in razširjeno paleto filtrov in filtrirnih vložkov, ki nosijo oznako CE, za zaščito pred plini/hlapi in delci. Zasnovan je za dolgotrajno uporabo pri visokih obremenitvah.

   Oglejte si izdelek

  • Filtrirajoči respiratorni sistem 3M™ Versaflo™ TR-300 združuje učinkovitost, zaščito in funkcionalnost s sodobno stilsko zasnovo in udobjem. Je najboljši način za preprosto uporabo in vsestranski respiratorni sistem za zaščito dihal v okoljih, kjer so prisotni delci.

   Oglejte si izdelek

  • Filtrirajoči respiratorni sistem Jupiter™ je udoben in preprost za uporabo ter zagotavlja zaščito pred delci, plini ali hlapi oziroma kombinacijo teh onesnaževalcev glede na vrsto uporabljenih filtrov.

   Oglejte si izdelek


  • Respirator za dovajanje zraka v čelado 3M™ je nameščen na čelado, kjer sta motor ventilatorja in filter vgrajena v čelado. Čelado napaja lahka baterija na pasu.

   Oglejte si izdelek

  • Respiratorni sistem 3M™ Powerflow™ 7900PF združuje celoobrazno masko v kombinaciji s filtrirajočo turbo enoto 3M™ Powerflow™ za izgradnjo gnanega sistema, ki zagotavlja zaščito dihal pred trdnimi in tekočimi delci.

   Oglejte si izdelek


  Respiratorji z dovajanjem zraka


  • Respirator z dovajanjem zraka 3M™ S-200+ je udoben in vsestranski respiratorni sistem za dovajanje zraka. Uporablja se lahko kot standardni respiratorni sistem z dovajanjem zraka ali pa kot sistem z dvojno funkcijo z varnostnim filtrom v primeru onemogočenega dovajanja zraka.

   Oglejte si izdelek

  • Filtrirne enote Aircare™ je mogoče kombinirati z vsemi respiratornimi sistemi z dovajanjem zraka 3M™. Tristopenjski filtrirni sistem dovaja najkakovostnejši zrak v respiratorni sistem za dovajanje zraka in orodja za stisnjen zrak, tako da iz stisnjenega zraka, dovajanega iz prostora, odstrani vodo in oljne aerosole, delce in vonje.

   Oglejte si izdelek


  Pokrivala za obraz

  • Pokrivalo za obraz je lahko in kompaktno in omogoča preprosto vzdrževanje, pri tem pa uporabniku pomaga zagotavljati zaščito pred vrsto nevarnosti. Pokrivala za obraz serije M zagotavljajo zanesljivo zaščito in izjemno udobje.


   Oglejte si vse izdelke

    

  • Zasnovana so za profiliranje uporabnikove glave za bolj aerodinamičen videz, hkrati pa zagotavljajo neposredno udobno pretakanje zraka v pokrivalo za obraz.

   Oglejte si vse izdelke

  • Paleta pokrival za obraz z varilnim vizirjem je na voljo za uporabo s filtrirajočimi turbo enotami 3M™ Versaflo™ in regulatorji z dovajanjem zraka ter je zasnovana za povečevanje ravni udobja in storilnosti varilca.

   Oglejte si vse izdelke


  Videoposnetki


  Viri

  • Respiratorni sistemi 3M™ Versaflo™ predstavljajo prizadevanja podjetja 3M, da bi izpolnilo tri glavne cilje:
   – Poenostaviti postopek izbire opreme.
   – Izboljšati vsestranskost sistema.
   – Povečati udobje uporabnika na vsakem koraku.

   Pojdite na vodnik za izbiro

  • Zaščitite svojo naložbo
   Zaščitite svojo naložbo

   Določeno opremo podjetja 3M je treba redno pregledovati in vzdrževati za zagotovitev optimalne učinkovitosti in zaščite uporabnika. Poleg morebitnega zmanjšanja ravni zaščite lahko slabo vzdrževanje tudi skrajša dejansko življenjsko dobo opreme in privede do dodatnih stroškov zaradi zamenjave.

  • Metoda v štirih korakih
   Štirje koraki do zaščite

   Izbira ustrezne zaščite dihal za vaše potrebe se morda zdi zelo težavna naloga. Poenostavite jo s pomočjo našega postopka s štirimi preprostimi koraki ter odkrijte ustrezno zaščito za vas in vaše delavce.


  Dodatni viri

  • Zakaj izbrati filtrirajoče respiratorje in respiratorje z dovajanjem zraka podjetja 3M?

   Delajte v svetu udobja


   Podjetje 3M zagotavlja obsežno in prilagodljivo paleto industrijskih filtrirajočih respiratorjev in respiratorjev z dovajanjem zraka, ki jih je razvila za številna okolja, vrste uporabe in nevarnosti.


   Ti sistemi za zaščito dihal zagotavljajo udobno in vdelano zaščito pred številnimi nevarnostmi in omogočajo zaščito dihal, glave, obraza, oči in sluha. Zahvaljujoč njihovi preprosti uporabi lahko izboljšajo storilnost na delovnem mestu.

   Kaj

   1. Pokrivalo za obraz, povezano s filtrirajočo turbo enoto; ali
   2. Pokrivalo za obraz, povezano z regulatorjem na zunanji dovod kakovostnega stisnjenega zraka za dihanje
   3. Pogosto zajema drugo zaščito od vratu navzgor npr. oči, glave, sluha, pokrivalo za vrat/ramena.

   Zakaj
   Udobje, skladnost in zaščita

   1. Osvežujoč pretok zraka in nižja upornost pri dihanju
   2. Združena in vdelana zaščita
   3. Lahko zagotovi zaščito dihal, glave, obraza, oči, sluha, prekrivalo za glavo/vrat/ramena.
   4. Dejavniki visoke zaščite

  • Modularni sistemi

   Modularni respiratorni sistem predstavlja celovit pristop k sistemom za zaščito delavcev na podlagi komponent, ki so udobne za nošenje.
   Vsa modularna pokrivala za obraz, enote za dovajanje zraka in dihalne cevi so medsebojno združljive. Uporabniki lahko menjajo dele pri svojih premikih iz enega okolja v drugo ali iz ene vrste uporabe na naslednjo.
   Je najbolj prilagodljiv sistem pri delu v različnih okoljih.


   Individualni sistemi

   Individualni respiratorni sistem se lahko uporablja na številnih delovnih mestih. Zajema enote za filtriranje zraka z vdelano zaščito glave, oči, obraza in dihal ter regulatorje za dovajanje zraka s polobraznimi in celoobraznimi maskami.


  Filtrirajoči respiratorji in respiratorji z dovajanjem zraka 3M

  Podjetje 3M zagotavlja obsežno in prilagodljivo paleto industrijskih sistemov za tlačno filtracijo zraka in dovajanje zraka, ki jih je razvilo za številna okolja, vrste uporabe in nevarnosti.

  Oba sistema dovajata zrak uporabniku skozi pokrivalo za obraz. Ta so zasnovana tako, da omogočajo zaščito dihal in uporabniku zagotavljajo tudi drugo zaščito ter lastnosti, primerne za njegovo okolje in delo. Elementi, vgrajeni v pokrivalo za obraz, odpravljajo številne pogoste nevarnosti, povezane z zagotavljanjem osebne varovalne opreme (OVO) za delavce.