3M (East) AG Podružnica Slovenija
 Rezultati 
 • Varnost pri varjenju
 • Zaščita pri varjenju Speedglas

  Zaščita pri varjenju Speedglas

  Varjenje nas nenehno navdihuje.

  Najdite izdelek
  • Features  


  Izpostavljeni novi izdelki

  Kategorije izdelkov

  • Na voljo imamo široko paleto varilnih čelad, ki ponujajo številne možnosti, vključno s pomičnimi varilnimi ščiti in zaščitnimi čeladami

   Oglejte si ponudbo izdelkov

  • Filtrirajoči respiratorji in respiratorji z dovajanjem zraka za varilce, ki zajemajo varilne čelade Speedglas.

   Oglejte si ponudbo izdelkov

  • Za največjo možno zaščito in udobje se navadite redno pregledovati svojo opremo. Na voljo so vam tudi najrazličnejši dodatki za čim večjo zaščito in udobje.

   Oglejte si ponudbo izdelkov


  Videoposnetki


  Ljudje, ki opravljajo zahtevne naloge, potrebujejo visokozmogljive izdelke

  • Vodnik za izbiro čelade
   Pionirske inovacije

   Pred več kot 35 leti smo se podali v ladjedelnice, da bi opazovali varilce. Na slepo so udarjali v oboke, saj so nenehno s kimanjem spuščali čelade.

   Vprašali smo se: »Kaj če bi varilci lahko vselej videli tudi s spuščenimi čeladami?« Od takrat sistematično rešujemo ergonomske izzive, s katerimi se soočajo varilci.

  • Klub uporabnikov Speedglas
   Zanesljiva učinkovitost

   Paleta izdelkov Speedglas je zasnovana za potrebe in razmere poklicnih varilcev. Preden kateri koli od izdelkov pride do varilca, izvedemo številna preizkušanja in se prepričamo, da so izdelki skladni z veljavnimi standardi in zahtevami glede kakovosti.

  • Stran središča za varjenje
   Vi imate nadzor v svojih rokah

   Več udobja in nadzora kot ga imate nad osebnim prostorom, bolje se lahko osredotočite na to, da bodo vaši zvari vselej odlične kakovosti. Raziščite možnosti glede OVO podjetja 3M, ki je tako integrirana in zaščitna, da se lahko popolnoma predate svojemu delu.

  • Tri desetletja vrhunskega dela
   Tri desetletja vrhunskega dela

   Veteran blagovne znamke Speedglas Stefan Henriksson nenehno išče nove rešitve za večjo varnost varilcev. Ko je leta 1982 začel delati z inovativno tehnologijo samodejne zatemnitve Speedglas, je bil peti zaposleni v podjetju.

   Oglejte si brošuro

  • Mojstrica optike
   Mojstrica optike

   Višja specialistka na področju optike v podjetju 3M, Kristina Magnusson, je zaslišala svoj klic, ko je bila še v šoli. »Šola me ni resnično zanimala,« je dejala. »Ko pa sem začela preučevati svetlobne žarke in leče, sem odkrila, da je to področje, ki sem ga zlahka razumela v primerjavi s svojimi sošolci.«

   Oglejte si brošuro

  • Vodijo nas varilci
   Vodijo nas varilci

   Uporabljamo svojo lastno blagovno znamko za reševanje težav in redno prejemamo nagrade za naše prispevke k ergonomski zasnovi in funkcijam. Pred izdajo izdelka na tržišče uporabimo realno validacijo zasnov in mednarodne področne preizkuse prototipov.

   Oglejte si brošuro


  Viri


  Spremljajte nas
  Zgoraj omenjene blagovne znamke so zaščitni znaki podjetja 3M.
  Spremeni lokacijo
  Slovenija - slovenščina